Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Apartmani

Benkovac kuća

Sukošan, novogradnja, apartman sa krovnom terasom

Prodaju se apartmani u Sukošanu na predivnoj mirnoj lokaciji, 100 m od mora sa pogledom na more i otoke. Objekt se sastoji od 6 stambenih jedinica, po dva apartmana na etaži. Na 2. katu je na prodaju jednosoban apartman od 54,6 m2 kojem pripada krovna terasa od 60 m2,jedno parkirno mjesto, te vrt pd cca 20 m2. Sa terase se pruža predivan pogled na more i cijeli zadarski otočni arhipelag. Sukošan je malo mirno nautičko mjesto 10 km udaljeno od Zadra. U mjestu se nalazi velika poznata marina. Povezano sa zračnom lukom Zemunik na par km. Blizina brojnih otoka, idealno je mjesto za odmor nautičara. Zgrada je visoke kvalitete gradnje, podno grijanje, kamen umjesto keramike u kupaoni, električni podizači roleta na balkonskim stjenama, klima... Planiran završetak gradnje i useljenje 10,11 mjesec/2021. Više informacija na upit.

210,000

 • SUKOŠAN
 • 85 m2
Benkovac kuća

Sukošan, novogradnja, apartmani 1. kat s pogledom na more

Prodaju se apartmani u Sukošanu na predivnoj mirnoj lokaciji, 100 m od mora sa pogledom na more i otoke. Objekt se sastoji od 6 stambenih jedinica, po dva apartmana na etaži. Na 1. katu se nalaze dva apartmana, jednosoban stambene površine 54,4 m2, plus vrt od cca 30 m2 plus jedno parkirno mjesto, te dvosoban apartman od 62 m2, plus vrt i jedno parkirno mjesto. Sukošan je malo mirno nautičko mjesto 10 km udaljeno od Zadra. U mjestu se nalazi velika poznata marina. Povezano sa zračnom lukom Zemunik na par km. Blizina brojnih otoka, idealno je mjesto za odmor nautičara. Zgrada je visoke kvalitete gradnje, podno grijanje, kamen umjesto keramike u kupaoni, električni podizači roleta na balkonskim stjenama, klima... Planiran završetak gradnje i useljenje 10,11 mjesec/2021. Više informacija na upit.

190,000

 • SUKOŠAN
 • 62 m2
Benkovac kuća

Sukošan, novogradnja, apartmani u prizemlju s vrtom

U gradnji su apartmani u blizini mora, sa pogledom na more i otoke. Objekt se sastoji od 6 stambenih jedinica, po dva apartmana na etaži. U prizemlju se nalaze dva apartmana, jednosoban stambene površine 54,4 m2, plus vrt od cca 30 m2 plus jedno parkirno mjesto, te dvosoban apartman od 62 m2, plus vrt i jedno parkirno mjesto. Sukošan je malo mirno nautičko mjesto 10 km udaljeno od Zadra. U mjestu se nalazi velika poznata marina. Povezano sa zračnom lukom Zemunik na par km. Blizina brojnih otoka, idealno je mjesto za odmor nautičara. Zgrada je visoke kvalitete gradnje, podno grijanje, kamen umjesto keramike u kupaoni, električni podizači roleta na balkonskim stjenama, klima... Planiran završetak gradnje i useljenje 10,11 mjesec/2021. Više informacija na upit.

180,000

 • SUKOŠAN
 • 62 m2
Benkovac kuća

Stara Novalja, novogradnja, stan 62 m2 s pogledom

Na prodaju su stanovi na jedinstvenoj mirnoj lokaciji u Staroj Novalji drugi red do mora. Zgrada ima ukupno 6 stambenih jedinica. Stanovi su opremljeni prvoklasnim podnim i zidnim oblogama (keramikom i parketima) multi split sustavom grijanja i hlađenja, PVC stolarijom sa ALU roletama na elektromotor, te kupaonica sa svim podžbuknim i nadžbuknim tijelima uključujući i bojler, sanitarije - te walk-in tuš. Na 2. katu je na prodaju stan oznake A4, koji se sastoji od hodnika, kuhinje sa blagavaonom, dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe, kupaone i terase, ukupno stambeno 56,70 m2. Stan ima pogled na more, mnogo svjetla, južno orjentiran. Stanu pripada spremište u suterenu zgrade, površine 4,60 m2 i jedno parkirno mjesto, te etažna jedinica ima ukupno 61,88 m2. Zgrade su u vlasništvu firme te kupac ne plaća porez na promet nekretnina prilikom kupnje. Zgrada je dovršena, stanovi imaju uporabnu dozvolu i odmah su useljivi. Više informacija na upit.

145,000

 • NOVALJA
 • 62 m2
Benkovac kuća

Stara Novalja, novogradnja, jednosoban stan s pogledom

Na prodaju su stanovi na jedinstvenoj mirnoj lokaciji u Staroj Novalji drugi red do mora. Zgrada ima ukupno 6 stambenih jedinica. Stanovi su opremljeni prvoklasnim podnim i zidnim oblogama (keramikom i parketima) multi split sustavom grijanja i hlađenja, PVC stolarijom sa ALU roletama na elektromotor, te kupaonica sa svim podžbuknim i nadžbuknim tijelima uključujući i bojler, sanitarije - te walk-in tuš. Na 2. katu je na prodaju stan oznake A3, koji se sastoji od hodnika, kuhinje sa blagavaonom, dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe, kupaone i terase, ukupno stambeno 48,20 m2. Stan ima pogled na more, mnogo svjetla, južno orjentiran. Stanu pripada spremište u suterenu zgrade, površine 3,30 m2 i jedno parkirno mjesto, te etažna jedinica ima ukupno 52,73 m2. Zgrade su u vlasništvu firme te kupac ne plaća porez na promet nekretnina prilikom kupnje. Zgrada je dovršena, stanovi imaju uporabnu dozvolu i odmah su useljivi. Više informacija na upit.

139,000

 • NOVALJA
 • 53 m2
Benkovac kuća

Stara Novalja, novogradnja, jednosoban stan, drugi red do mora

Na prodaju su stanovi na jedinstvenoj mirnoj lokaciji u Staroj Novalji drugi red do mora. Zgrada ima ukupno 6 stambenih jedinica. Stanovi su opremljeni prvoklasnim podnim i zidnim oblogama (keramikom i parketima) multi split sustavom grijanja i hlađenja, PVC stolarijom sa ALU roletama na elektromotor, te kupaonica sa svim podžbuknim i nadžbuknim tijelima uključujući i bojler, sanitarije - te walk-in tuš. Na 1. katu je na prodaju stan oznake A1, koji se sastoji od hodnika, kuhinje sa blagavaonom, dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe, kupaone i terase, ukupno stambeno 62,30 m2. Stan ima pogled na more, mnogo svjetla, južno orjentiran. Stanu pripada spremište u suterenu zgrade, površine 3,80 m2 i jedno parkirno mjesto, te etažna jedinica ima ukupno 67,08 m2. Zgrade su u vlasništvu firme te kupac ne plaća porez na promet nekretnina prilikom kupnje. Zgrada je dovršena, stanovi imaju uporabnu dozvolu i odmah su useljivi. Više informacija na upit.

169,000

 • NOVALJA
 • 67 m2
Benkovac kuća

Stara Novalja, stan na 2. katu sa pogledom, novogradnja

Na prodaju su stanovi na jedinstvenoj mirnoj lokaciji u Staroj Novalji prvi red do mora. Zgrada ima ukupno 8 stambenih jedinica. Dva stana u suterenu, sa pripadajućim vrtovima, dva u prizemlju sa pripadajućim vrtom, dva na 1.katu i dva na 2. . Stanovi su opremljeni prvoklasnim podnim i zidnim oblogama (keramikom i parketima) multi split sustavom grijanja i hlađenja, PVC stolarijom sa ALU roletama na elektromotor, te kupaonica sa svim podžbuknim i nadžbuknim tijelima uključujući i bojler, sanitarije - te walk-in tuš. Na prodaju je stan oznake A5 na 2. katu zgrade. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa blagavaonom, dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe, kupaone, wc-a i terase, ukupno stambeno 46,10 m2. Pripada mu jedno parkirno mjesto, pa etažna jedinica ima ukupno 48,98 m2. U privitku je tlocrt. Zgrade su u vlasništvu firme te kupac ne plaća porez na promet nekretnina prilikom kupnje. Zgrada je dovršena, stanovi imaju uporabnu dozvolu i odmah su useljivi. Više informacija na upit.

159,000

 • NOVALJA
 • 49 m2
Benkovac kuća

Stara Novalja, stan u novogradnji, prvi red do mora

Na prodaju su stanovi na jedinstvenoj mirnoj lokaciji u Staroj Novalji prvi red do mora. Zgrada ima ukupno 8 stambenih jedinica. Dva stana u suterenu, sa pripadajućim vrtovima, dva u prizemlju sa pripadajućim vrtom, dva na 1.katu i dva na 2. . Stanovi su opremljeni prvoklasnim podnim i zidnim oblogama (keramikom i parketima) multi split sustavom grijanja i hlađenja, PVC stolarijom sa ALU roletama na elektromotor, te kupaonica sa svim podžbuknim i nadžbuknim tijelima uključujući i bojler, sanitarije - te walk-in tuš. Na prodaju je na 2 katu stan oznake A4, koji se sastoji od hodnika, jedne spavaće sobe, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, kupaone , spremišta i terase, ukupno stambeno 59,30 m2 plus jedno parkirno mjesto, ukupno etažna jedinica ima 62,18 m2. U privitku je tlocrt. Zgrade su u vlasništvu firme te kupac ne plaća porez na promet nekretnina prilikom kupnje. Zgrada je dovršena, stanovi imaju uporabnu dozvolu i odmah su useljivi. Više informacija na upit.

199,000

 • NOVALJA
 • 62 m2
1 2 3 4 5 6 7