Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Višnja

Apartmani

Benkovac kuća

Privlaka, dvosoban apartman u novogradnji sa velikom krovnom terasom, pogled na more

Prodaje se apartman na prvom katu novogradnje, koja se sastoji od ukupno tri stambene jedinice. Blizina mora i plaže na 30 m, kvalitetna gradnja, izolacija stiropor fasada 10 cm, alu stolarija antracit vanjske boje, unutarnja bijela... Iz svih prostorija se pruža pogled na more. Stan se sastoji od kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, kupaone, dvije spavaće sobe, balkona i krovne terase od 100 m2. Stanu pripadaju tri parkirna mjesta. Stan sa parkingom ima 60,86 m2 plus krovna terasa od 100 m2 terasa, ukupno po koeficijentu 85,61 m2. Blizina plaže i mora, sa prostrane terase se pruža pogled na more, otoke. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer kupuje direktno apartman od firme, te je oslobođen poreza.

150,000

 • PRIVLAKA
 • 85 m2
Benkovac kuća

Privlaka, dvoetažan stan sa vrtom blizu mora

Prodaje se dvoetažan stan u novogradnji, koja se sastoji od ukupno tri stambene jedinice. Proteže se kroz prizemlje i prvi kat. Sastoji se od kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, wc-a hodnika, lođe i ostave u prizemlju zgrade , unutarnjeg stubišta, te hodnika, kupaone i dvije spavaće sobe na katu građevine, stambeni dio ima ukupno 70,25 m2. Pripada mu vrt površine 83,97 m2 plus parkirno mjesto. Ukupno sa terasom, vrtom i parkirnim mjestom etažna jedinica ima 93,48 m2. Blizina mora na udaljenosti 30m, mirna lokacija, idealna za ljetni odmor. Zgrada je u vlasništvu firme te je kupac oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina. Novogradnja, antracit vanjska stolarija, unutarnja bijele boje, izolacija stiropor 10 cm. Više informacija na upit.

150,000

 • PRIVLAKA
 • 93 m2
Benkovac kuća

Nin, Ždrijac, dvosobni apartmani blizu mora, novogradnja

Prodaju se apartmani drugi red od mora na predivnoj lokaciji u kraljevskom gradu Ninu. U gradnji su dvije zgrade koje se sastoje od prizemlja i dva kata, na svakom katu po dvije stambene jedinice, odnosno dva dvosobna stana sa kojih se pruža pogled na more. Stanovi u prizemlju su površine 65,79m2, na 1. katu 66,73 m2 i na 2. katu površine 65,71 m2. Stanovi se sastoje od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje sa blagavaonom , dnevnog boravka i lođe. Orjentacija stanova, dnevnog djela i lođe su jugoistok i jugozapad. Stanovima pripadaju po dva parkirna mjesta. Idealno za odmor. Cijena stanova je 2 300 € po m2. Zamislite da se budite uz šum valova, a predvečer uz zalazak sunca ispijate svoje omiljeno piće uz pogled na more i Velebit sa terase .U blizini se nalazi prekrasna pješčana plaža,zatim Kraljičina plaža-prirodni botanički vrt ptičji svijet ninske lagune,zatim ljekovito ninsko blato-eko prirodno lječilište,ljetna klinika na moru na otvorenom,talasoterapija uz Kraljičinu plažu. Svake godine tisuće ljudi,ublažili su ili u potpunosti izliječili svoje tegobe.Ovdje je priroda čak i u prosincu silovito lijepa kao i silovita bura od koje se bolje diše. U Ninu ćete naći idealne terene za kitesurfing, windsurfing, za pješačke ture, a isto tako i za biologe, ljubitelje prirode.U blizini je i Muzej soli u ninskoj solani. Više informacija na upit.

151,800

 • NIN
 • 66 m2
Benkovac kuća

Petrčane, luksuzni troetažni stanovi sa krovnim terasama

Prodaju se troetažni trosobni stanovi sa krovnim terasama u novogradnji. U gradnji su dvije zgrade, svaka sa po 4 stambene jedinice u mjestu Petrčane, 50 m od mora. Mirna lokacija, a opet blizina plaže, hotela, restorana. U svakoj zgradi su na prodaju po dva manja stana oko75 m2 i dva veća troetažna od cca 112 m2. U zgradi A na prodaju je stan A3 koji se sastoji od prve etaže na kojoj je hodnik, jedna spavaća soba i kupaonica, te druge etaže na kojoj je hodnik, dvije spavaće sobe, još jedna kupaonica, balkon, kuhinja sa blagavaonom, dnevnim boravkom, te izlaz na krov na kojoj su velike krovne terase koje se sastoje od natkrivenog i nenatkrivenog djela. Stanu pripada još spremište u podrumu zgrade i dva parkirna mjesta, jedno natkriveno i drugo nenatkriveno. Ukupno etažna jedinica ima 112,44 m2. U istoj zgradi se prodaje stan istog rasporeda, oznake A4, kvadrature ukupne 111,90 m2. U zgradi B su na prodaju također dva trosobna stana sa krovnim terasama sl. rasporeda, stan B3 i B4 (tlocrti u privitku). Cijena stanova je 2.650€/m2. Visoka kvaliteta gradnje, mnogo staklenih otvora sa mnogo svjetla i pogledom na more. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer kupuje nekretninu direktno od firme koja je gradila zgradu. Više informacija na upit.

297,966

 • PETRČANE
 • 112 m2
Benkovac kuća

Petrčane, luksuzni apartmani blizu mora

U izgradnji su dvije zgrade sa po 4 stambene jedinice, 50 m od mora u mjestu Petrčane u blizini Zadra. Stanovi se nalaze na mirnoj lokaciji, u srcu mjesta Petrčane. Stan A1 je dvosoban dvoetažan stan sa pripadajućim vrtom , spremištem u podrumu zgrade i dva parkirna mjesta. U prizemlju (prva etaža) se nalazi hodnik, kuhinja sa blagavaonom, dnevni boravak i terasa sa koje se izlazi u pripadajući vrt. Na drugoj etaži su dvije spavaće sobe, kupaona i balkon. Sam stan ima 61, 30 m2. Pripada mu po etažiranju spremište u podrumu zgrade, vrt od 61,24 m2, jedno nenatkriveno i drugo natkriveno parkirno mjesto, ukupno prema etažiranju 79,48 m2. Stan A2, ima isti raspored, prema etažiranju ukupno 77,78 m2, te mu je cijena 221.844 €. U susjednoj zgradi su na prodaju dva slična stana oznake B1 79,48 m2 i stan B2 77,84 m2. Cijena stanova je 2,850 €/m2. Visoka kvaliteta gradnje, mnogo staklenih otvora sa mnogo svjetla i pogledom na more. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer kupuje nekretninu direktno od firme koja je gradila zgradu. Više informacija na upit.

221,844

 • PETRČANE
 • 78 m2
Benkovac kuća

Zaton, trosobni stanovi, novogradnja

Prodaju se trosobni dvoetažni stanovi u novogradnji, u blizini turističkog kompleksa Zaton. Zgrada se sastoji od 4 stambene jedinice, sa dva stana u prizemlju i dva dvoetažna koja se prostiru kroz 1. i 2. kat zgrade. Stan oznake C4 na prvoj etaži ima hodnik, kuhinju sa blagavaonom i dnevnim boravkom, wc i dvije natkrivene terase, te na drugoj etaži tri spavaće sobe , predsoblje, loggiu i terasu. Ukupno 104,99 m2. Pripadaju mu dva parkirna mjesta, te prema etažiranju sa parkirnim mjestima etažna jedinica ima ukupno 109,79 m2. Stanovi imaju velike staklene površine što im daje mnogo prirodnog svjetla, te se sa terase pruža pogled na more i otoke. Kvalitetna pvc stolarija ostakljena trostrukim IZO staklom, korišteni prirodni materijali, kamen, drvo, visoka kvaliteta gradnje.... Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina jer kupuje nekretninu u novogradnji direktno od firme Useljivo do 30.06.2020. Više informacija na upit.

185,000

 • ZATON
 • 110 m2
Benkovac kuća

Zaton, trosobni stanovi sa pogledom na more

Prodaju se trosobni dvoetažni stanovi u novogradnji, u blizini turističkog kompleksa Zaton. Zgrada se sastoji od 4 stambene jedinice, sa dva stana u prizemlju i dva dvoetažna koja se prostiru kroz 1. i 2. kat zgrade. Stan oznake C3 na prvoj etaži ima hodnik, kuhinju sa blagavaonom i dnevnim boravkom, wc i dvije natkrivene terase, te na drugoj etaži tri spavaće sobe , predsoblje, loggiu i terasu. Ukupno 100,64 m2. Pripadaju mu dva parkirna mjesta, te prema etažiranju sa parkirnim mjestima etažna jedinica ima ukupno 105,44 m2. Stanovi imaju velike staklene površine što im daje mnogo prirodnog svjetla, te se sa terase pruža pogled na more i otoke. Kvalitetna pvc stolarija ostakljena trostrukim IZO staklom, korišteni prirodni materijali, kamen, drvo, visoka kvaliteta gradnje.... Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina jer kupuje nekretninu u novogradnji direktno od firme Useljivo do 30.06.2020. Više informacija na upit.

185,000

 • ZATON
 • 105 m2
Benkovac kuća

Zaton, dvosoban stan s vrtom

Novogradnja, sa 4 stambene jedinice, stotinjak metara udaljenosti od mora i plaže u blizini turističkog kompleksa Zaton. Predivna mirna lokacija, u blizini su pješčane plaže, idealno za obiteljski odmor. U prizemlju su na prodaju dva dvosobna stana, te na prvom i drugom katu dva dvoetažna, trosobna stana. Stan oznake C2, u prizemlju, sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, te ima etažirani pripadajući vrt i jedno parkirno mjesto, ukupno 67,72 m2. U gradnji se koriste vrlo kvalitetni, suvremeni i prirodni materijali. Stanovi imaju velike staklene površine što im daje mnogo prirodnog svjetla, kvalitetna pvc stolarija ostakljena trostrukim IZO staklom. Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina jer kupuje nekretninu u novogradnji direktno od firme Useljivo do 30.06.2020. Više informacija na upit.

135,000

 • ZATON
 • 68 m2
1 2 3 4 5 6