Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Apartmani

Benkovac kuća

Privlaka, villa Solis, apartman na 2. katu

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Solis je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sunca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na 2. katu vile Sollis je slobodan za prodaju stan oznake S 202, ukupne prodajne površine 89,89 m2.Tlocrt u privitku.

297,000

 • PRIVLAKA
 • 90 m2
Benkovac kuća

Privlaka, villa Solis, aparman na 1. katu

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Solis je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sunca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. U prizemlju vile Sollis je slobodan za prodaju stan oznake S 101, ukupne prodajne površine 71,20 m2.Tlocrt u privitku.

228,740

 • PRIVLAKA
 • 71 m2
Benkovac kuća

Privlaka, luksuzni apartmani u vili Solis, prizemlje, stan S001

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Solis je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sunca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. U prizemlju vile Sollis je slobodan za prodaju stan oznake S 001, ukupne prodajne površine 72,72 m2.Tlocrt u privitku.

218,160

 • PRIVLAKA
 • 73 m2
Benkovac kuća

PAG-odlična poslovna investicija,HOTEL-1.RED DO MORA

PAG-ODLIČNA POSLOVNA INVESTICIJA Prodaje se hotelsko-turistički kompleks u Pagu 1.red do mora . Kompleks se prostire na površini od 3603 m2 a sastoji se od hotela i ville s apartmanima ,lijepo uređenog okoliša dijela plaže te parkinga. HOTEL-Sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi restoran sa sa kuhinjom,sanitarni čvor za osoblje,toalet za goste,4 spremišta ,kotlovnica ,lovačka soba ,restoranski dio te recepcija.Ispred restorana je predivna terasa s pogledom na more te komin. Na 1. i 2. katu je smješteno po 8 soba s vlastitim kupaonicama te terasama. Na 3.katu su smještene 2 sobe s kupaonicama te veliki dvosobni apartman .Na trećem katu je također veliko spremište . Hotelu pripada i podrumski dio te dvije garaže.Iza hotela je veliki parkirališni prostor ,uređeni vrt te dječije igralište,a ispred hotela je privatna plaža. VILLA ukupne površine 438.48 m2 sastoji se od poslovnog prostora te 6 apartmana smještena na dva kata ville. PRIZEMLJE: APP1 - površine 61.09 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice, hodnika i dvije lođe. APP2 - površine 50.96 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice, hodnika i lođe. U prizemlju se takoder nalazi i poslovni prostor sa sanitarnim čvorom ukupne površine 16.91 m2 1.KAT: APP3 - površine 57.26 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice, hodnika, natkrivenog balkona i 2 lođe. APP4 - površine 69.47 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom, jedne spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom, kupaonice, dva hodnika i lođe. 2.KAT: APP5 - površine 52,26 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice hodnika i tri balkona. APP6 - površine 67.547 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom, jedne spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom, kupaonice, dva hodnika I balkona. Hotel i villa prodaju se kompletno namješteni i opremljeni, te spremni za brzi početak rada. Nalaze se na jedinstvenoj lokaciji otoka Paga koji kao turističko mjesto svake sezone broji sve veću posjećenost. Dobro uhodan posao sa sigurnim povratom investicije! Mogućnost kupnje građevinskog zemljišta koje se nalazi 1.red do mora u blizini kompleksa.

2,500,000

 • PAG
 • 3603 m2
Benkovac kuća

Privlaka, dvoetažan apartman sa bazenom u novogradnji

Prodaje se dvoetažan apartman oznake S2 u dvojnom objektu, poput dvojne kuće. Radi se o novogradnji. Svaki stan ima svoj ulaz, vrt,( okućnicu) , bazen i dva parkirna mjesta. Predviđeno useljenje je do kraja 2023. godine. Stan oznake S2 smješten jugozapadno u dvojnom objektu sastoji se od prizemlja i prvog kata s okućnicom i bazenom. U prizemlju se nalazi hodnik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, wc te natkrivena terasa. Na katu su hodnik, tri spavaće sobe i dvije kupaone. Apartman ima pogled na more. Netto korisna površina stambenog dijela iznosi 97,70 m2. Dodatno ovom apartmanu pripadaju 2 parkirna mjesta, vrt od cca 50 m, te bazen od 18 m2 (dimenzije 3*6m). Ukupna netto korisna površina stambenog dijela sa svim pripatcima iznosi 126,20m2. Udaljenost od mora 60 m. Udaljenost od centra Privlake 400 m. Apartman će biti potpuno opremljen kvalitetnim materijalima. Gradnja ciglenim termo blokom, te fasada 10 cm stiropor. Podne obloge su pločice u hofdniku, kupaonama, wc-u i kuhinji te parket u spavaćim sobama i dnevnom boravku.. Bazen s pripremom za grijanje. Klima uređaj u dnevnom boravku, velikoj spavaćoj sobi te hodniku na katu. Kamin u dnevnom boravku. Roštilj u dvorištu. Privlaka je malo turističko mjesto udaljeno 15 km od Zadra, poznata po dugim pješčanim plažama. U blizini se nalazi grad Nin, poznat po kulturi, ljekovitom blatu. Blizina aerodroma Zemunik, NP Paklenica i Kornati. Više informacija na upit.

440,000

 • PRIVLAKA
 • 126 m2
Benkovac kuća

Privlaka, novogradnja, dvoetažan apartman s bazenom u dvojnom objektu

Prodaje se dvoetažan apartman oznake S1 u dvojnom objektu, poput dvojne kuće.Radi se o novogradnji. Svaki stan ima svoj ulaz, vrt,( okućnicu) , bazen i dva parkirna mjesta. Predviđeno useljenje je do kraja 2023. godine. Stan oznake S1 smješten jugozapadno u dvojnom objektu sastoji se od prizemlja i prvog kata s okućnicom i bazenom. U prizemlju se nalazi hodnik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, wc te natkrivena terasa. Na katu su hodnik, tri spavaće sobe i dvije kupaone. Apartman ima pogled na more. Netto korisna površina stambenog dijela iznosi 94,93 m2. Dodatno ovom apartmanu pripadaju 2 parkirna mjesta, vrt od cca 50 m, te bazen od 18 m2 (dimenzije 3*6m). Ukupna netto korisna površina stambenog dijela sa svim pripatcima iznosi 123,43 m2. Udaljenost od mora 60 m. Udaljenost od centra Privlake 400 m. Apartman će biti potpuno opremljen kvalitetnim materijalima. Gradnja ciglenim termo blokom, te fasada 10 cm stiropor. Podne obloge su pločice u hofdniku, kupaonama, wc-u i kuhinji te parket u spavaćim sobama i dnevnom boravku.. Bazen s pripremom za grijanje. Klima uređaj u dnevnom boravku, velikoj spavaćoj sobi te hodniku na katu. Kamin u dnevnom boravku. Roštilj u dvorištu. Privlaka je malo turističko mjesto udaljeno 15 km od Zadra, poznata po dugim pješčanim plažama. U blizini se nalazi grad Nin, poznat po kulturi, ljekovitom blatu. Blizina aerodroma Zemunik, NP Paklenica i Kornati. Više informacija na upit.

440,000

 • PRIVLAKA
 • 123 m2
Benkovac kuća

Zaton, penthause sa bazenom na krovnoj terasi

Nova zgrada, smještena u Zatonu, turističkom mjestu u blizini grada Nina, 12-ak km od Zadra. Objekt se sastoji od 8 apartmana, 3 u prizemlju, tri na 1. katu, te dva penthousa na 2. katu. Svaki stan ima 2 PM, a stanovi u prizemlju imaju vrt. Apartmani imaju podno grijanje (dizalica topline), klima uređaji (Mitsubishi) u svim prostorijama. Aluminijska stolarija s elektro roletama i žaluzinama na staklenim stijenama (Schüco). Prvoklasna keramika, u spavaćim sobama parket. Dizalo u zgradi (Schindler). U vrtu će biti postavljen i vanjski tuš. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna. Energetski certifikat A. Prilikom kupnje ove nekretnine kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Svi stanovi imaju pogled na more. Na 2. katu je na prodaju stan oznake S8 površine 98,36 m2 te krovna terasa sa pergolom i grijanim bazenom od 28,60 m2. Stambeni dio na 2. katu stana S8 se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, dvije kupaone, te loggie, te stubišta koje vodi na krovnu terasu, na kojoj se nalazi pergola, grijani bazen i provućene sve instalacije (struja, dovodi, odvodi vode...) za ljetnu kuhinju. Etažna jedinica će ukupno sa krovnom terasom i dva parkirna mjesta imati 141,75m2. Useljenje u ovu nekretninu predviđeno je na ljeto 2023. godine. Idealna lokacija za odmor. Zaton je malo mjesto sa dugim pješčanim plažama, smješten između grada Zadra i Nina. Nin je poznat također po pješčanim plažama i ljekovitom blatu. Blizina NP Paklenica i Kornati. Više informacija na upit.

1,000,000

 • ZATON
 • 142 m2
Benkovac kuća

Zaton, novogradnja, penthouse sa grijanim bazenom

Nova zgrada, smještena u Zatonu, turističkom mjestu u blizini grada Nina, 12-ak km od Zadra. Objekt se sastoji od 8 apartmana, 3 u prizemlju, tri na 1. katu, te dva penthousa na 2. katu. Svaki stan ima 2 PM, a stanovi u prizemlju imaju vrt. Apartmani imaju podno grijanje (dizalica topline), klima uređaji (Mitsubishi) u svim prostorijama. Aluminijska stolarija s elektro roletama i žaluzinama na staklenim stijenama (Schüco). Prvoklasna keramika, u spavaćim sobama parket. Dizalo u zgradi (Schindler). U vrtu će biti postavljen i vanjski tuš. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna. Energetski certifikat A. Prilikom kupnje ove nekretnine kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Svi stanovi imaju pogled na more. Na 2. katu je na prodaju stan oznake S7 površine 97,05 m2 te krovna terasa sa pergolom i grijanim bazenom od 28,60 m2. Stambeni dio na 2. katu stana S7 se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, dvije kupaone, te loggie, te stubišta koje vodi na krovnu terasu, na kojoj se nalazi pergola, grijani bazen i provućene sve instalacije (struja, dovodi, odvodi vode...) za ljetnu kuhinju. Etažna jedinica će ukupno sa krovnom terasom i dva parkirna mjesta imati 137,02 m2. Useljenje u ovu nekretninu predviđeno je na ljeto 2023. godine. Idealna lokacija za odmor. Zaton je malo mjesto sa dugim pješčanim plažama, smješten između grada Zadra i Nina. Nin je poznat također po pješčanim plažama i ljekovitom blatu. Blizina NP Paklenica i Kornati. Više informacija na upit.

1,000,000

 • ZATON
 • 137 m2
1 2 3 4