Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Apartmani

Benkovac kuća

Privlaka novogradnja, penthausi sa bazenima

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Maris je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Maris ima ukupno 10 stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na drugom katu su na prodaju dva penthausa oznake S202 površine 97,05 m2, sa pripadajućom krovnom terasom na kojoj se nalazi bazen po cijeni od 300 855 € i stan oznake S-203 sa krovnom terasom površine 97,15 m2 po cijeni od 301 165 €. Tlocrtiu privitku. Planirano useljenje je jesen 2023. godine.

300,855

 • PRIVLAKA
 • 97 m2
Benkovac kuća

Privlaka, villa Lapis, stan sa bazenom i krovnom terasom

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Maris je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Maris ima ukupno 10 stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na drugom katu je na prodaju penthause oznake S201 površine 103,78 m2, sa pripadajućom krovnom terasom na kojoj se nalazi bazen (tlocrt u privitku). Tražena cijena 321 718 €.

321,718

 • PRIVLAKA
 • 104 m2
Benkovac kuća

Privlaka, novogradnja, dvosobni stanovi blizu mora 76 m2

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa sve tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Maris je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Maris ima ukupno 10 stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na 1. katu su na prodaju dva stana približno slične kvadrature, stan oznake S-102 od 75,8 m2 po cijeni od 219 820 € i stan oznake S-103 od 75,9 m2 po cijeni od 220 110€. Tlocrti u privitku. Planirano useljenje je lipanj 2023. godine.

219,820

 • PRIVLAKA
 • 76 m2
Benkovac kuća

Privlaka, villa Lapis, stan u novogradnji 83 m2

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Lapis je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Maris ima ukupno 10 stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na 1. katu je na prodaju stan oznake S-101 površine 82,55 m2. Tražena cijena je 239 395 €. Tlocrt u privitku. Planirano useljenje je 6. mj. 2023.

239,395

 • PRIVLAKA
 • 83 m2
Benkovac kuća

Villa Lapis, stan u prizemlju

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Lapis je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Lapis ima ukupno 10stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. U prizemlju je na prodaju stan oznake S-003, netto površine 58,05 m2. Tlocrt u privitku. Tražena cijena 156 735€. Više informacija na upit.

156,735

 • PRIVLAKA
 • 58 m2
Benkovac kuća

Kožino, penthause u novogradnji blizi mora

Prodaje se apartman u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je proljeće 2023. godine. Stan S7 je smješten na 2. katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i pripadajućom terasom od 20 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 343 385€. Tlocrt u privitku.

343,385

 • KOŽINO
 • 98 m2
Benkovac kuća

Kožino, apartman s krovnom terasom, novogradnja

Prodaje se apartman sa krovnom terasom u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je proljeće 2023. godine. Stan S6 je smješten na 2. katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i krovne tersa od 21 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 343 385 €. Tlocrt u privitku. Udaljenost do mora 100 m.

343,385

 • KOŽINO
 • 98 m2
Benkovac kuća

KOŽINO, APARTMAN U NOVOGRADNJI 57 M2

Prodaje se apartman u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je proljeće 2023. godine. Stan S5 je smješten na 1. katu zgrade, sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i pripadajućim vrtom od 38 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 170 040 €. Tlocrt u privitku.

170,000

 • KOŽINO
 • 57 m2
1 2 3 4 5