Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 886 7564 | Danijela
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Apartmani

Benkovac kuća

Privlaka, penthouse s bazenom , pogled, novogradnja

Prodaje se dvosoban penthouse u Privlaci predio Mletak u novogradnji koja se sastoji od ukupno 6 stambenih jedinica. Na svakoj etaži su smještene po dvije stambene jedinice. Jako lijepa lokacija, 70 m od mora i plaže. Zgrada je upravo gotova i useljiva. Na prodaju su dva penthousa na 2. katu zgrade sa pripadajućim krovnim terasama. Na krovnoj terasi svaki penthouse ima svoj bazen, te provedene priključke vode i struje pa kupac po želji može napraviti ljetnu kuhinju i sl. Investitor će još postaviti pergole na krovne terase. Oba su dvosobna, sa dvije kupaone, te velikim krovnim terasama sa predivnim pogledom na more i Velebit. Zgrada s apartmanima je smještena 2. red od mora i uređene plaže sa šetnicom. Stan oznake S5 ima ukupno s pripatcima 94,71 m2, a stan S6 94,96 m2. Tlocrti u privitku. Apartmani imaju podno grijanje u svim prostorijama plus klima uređaj u svakoj prostoriji. Mirna lokacija, idealna za odmor. Zgrada je upravo završena, te su stanovi odmah useljivi. Više informacija na upit.

520,000

 • PRIVLAKA
 • 95 m2
Benkovac kuća

Privlaka, dvosoban apartman, pogled, novogradnja

Prodaje se dvosoban apartman u Privlaci predio Mletak u novogradnji koja se sastoji od ukupno 6 stambenih jedinica. Na svakoj etaži su smještene po dvije stambene jedinice. Jako lijepa lokacija, 70 m od mora i plaže. Zgrada je upravo gotova i useljiva. Stan oznake S4 smješten je na 1. katu zgrade. Sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i natkrivene terase. Pripadaju mu dva parkirna mjesta. Stambena etaža S4 ima ukupno prema koeficijentima 79,83 m2. Apartmani imaju podno grijanje u svim prostorijama plus klima uređaj u svakoj prostoriji. Više informacija na upit.

319,320

 • PRIVLAKA
 • 80 m2
Benkovac kuća

Privlaka, dvosoban apatman blizu mora, novogradnja

Prodaje se dvosoban apartman u Privlaci predio Mletak u novogradnji koja se sastoji od ukupno 6 stambenih jedinica. Na svakoj etaži su smještene po dvije stambene jedinice. Jako lijepa lokacija, 70 m od mora i plaže. Zgrada je upravo gotova i useljiva. Stan oznake S3 smješten je na 1. katu zgrade. Sastoji se od ulaznog prostora, kuhinje, blagavaone s dnevnim boravkom, hodnika (predsoblja), dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i natkrivene terase. Pripadaju mu dva parkirna mjesta. Stambena etaža S3 ima ukupno prema koeficijentima 78,30 m2. Apartmani imaju podno grijanje u svim prostorijama plus klima uređaj u svakoj prostoriji. Više informacija na upit.

313,200

 • PRIVLAKA
 • 78 m2
Benkovac kuća

Privlaka, Mletak, dvosoban stan s vrtom blizu mora

Prodaje se dvosoban apartman u Privlaci predio Mletak u novogradnji koja se sastoji od ukupno 6 stambenih jedinica. Na svakoj etaži su smještene po dvije stambene jedinice. Jako lijepa lokacija, 70 m od mora i plaže. Zgrada je upravo gotova i useljiva. Stan oznake S2 smješten je u prizemlju zgrade i ima pripadajući vrt. Sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, natkrivene terase i vrta od 108 m2. Pripadaju mu dva parkirna mjesta. Stambena etaža S2 ima ukupno prema koeficijentima 88,10 m2. Apartmani imaju podno grijanje u svim prostorijama plus klima uređaj u svakoj prostoriji. Više informacija na upit.

352,400

 • PRIVLAKA
 • 88 m2
Benkovac kuća

Privlaka, Mletak, novogradnja, dvosoban stan s vrtom

Prodaje se dvosoban apartman u Privlaci predio Mletak u novogradnji koja se sastoji od ukupno 6 stambenih jedinica. Na svakoj etaži su smještene po dvije stambene jedinice. Jako lijepa lokacija, 70 m od mora i plaže. Zgrada je upravo gotova i useljiva. Stan oznake S1 smješten je u prizemlju zgrade. Sastoji se od ulaznog prostora, kuhinje, blagavaone s dnevnim boravkom, godnika (predsoblja), dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, natkrivene terase i vrta od 100 m2. Pripadaju mu dva parkirna mjesta. Stambena etaža S1 uma ukupno prema koeficijentima 86,65 m2. Apartmani imaju podno grijanje u svim prostorijama plus klima uređaj u svakoj prostoriji. Aluminijska troslojna stolarija sa električnim podizačima roleta. Zgrada je potpuno gotova i stanovi su odmah useljivi. Mirna lokacija, drugi red od mora, plaže i šetnice. Idealno za odmor. Više informacija na upit.

346,600

 • PRIVLAKA
 • 87 m2
Benkovac kuća

Privlaka, novogradnja, komforan dvosoban stan s pogledom na more

Prodaju se dvije stambene jedinice u novogradnji koja se sastoji od prizemlja i dva kata. Na svakoj etaži su po dvije stambene jedinice. Stanovi u prizemlju imaju pripadajući bazen kao i stanovi na 2. katu koji imaju bazene na krovnim terasama. Na prodaju su stanovi S3 površine 91,87 m2 i S4 na 1. katu 89,10 m2. Stambeni dio se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje sa blagavaonom i dnevnog boravka te natkrivene terase. Stanovi imaju pogled na more. Visoka kvaliteta gradnje; podno grijanje u dnevnom djelu i kupaonama, električni podizači roleta, klima uređaj u svakoj prostoriji, pvc troslojna stolarija s komarnicima... Svakom stanu pripada po jedno parkirno mjesto. Blizina plaže na udaljenosti 90 m. Planirano useljenje je 7. mj. 2024. Više informacija na upit.

300,000

 • PRIVLAKA
 • 92 m2
Benkovac kuća

PRIVLAKA, VILLA MARIS, PENTHAUSE, ODMAH USELJIVO

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa sve tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Maris je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sunca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na 2. katu vile Maris je slobodan za prodaju stan oznake S 202, ukupne prodajne površine 97,05 m2.Tlocrt u privitku. Stambeni dio se sastoji od dvije spavaće sobe, predsoblja, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, terase od 24 m2 južno orjentiranje, te pripadajuće krovne terase od 85 m2 sa ugrađenim jacuzzijem. Pripada mu jedno parkirno mjesto.

310,000

 • PRIVLAKA
 • 97 m2
Benkovac kuća

NINSKE VODICE, TROSOBNI APARTMAN U BLIZINI PJEŠČANE PLAŽE

Prodaje se trosoban apartman oznake S2, 70 m od mora i pješčane plaže. Radi se o objektu koji se sastoji od četiri apartmana, poput kućica u nizu, svaki stan ima svoj poseban ulaz. Apartmani su dvoetažni, imaju oko 110 m2 raspoređeno na dvije etaže . (tlocrti u privitku). U prizemlju su smješteni hodnik, kuhinja sa blagavaonom i dnevnim boravkom, wc sa vešerajem, terasa te stubište koje vodi do gornje etaže na kojoj se nalaze 3 spavaće sobe i dvije kupaone. Svaki apartman ima po jedno parkirno mjesto. Zgrada je gotova, apartmani su odmah useljivi. Blizina pješčane plaže sa ljekovitim blatom i pogledom na Velebit. Grad Nin je kraljevski grad, sa brojnim znamenitostima, poznat po ljekovitom blatu i solani. Blizina grada Zadra na udaljenosti cca 18 km. Više informacija na upit.

280,000

 • NIN
 • 110 m2
1 2 3 4 5