Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Apartmani

Benkovac kuća

Petrčane, Punta Radman, dvosoban apartman s vrtom blizu mora

Prodaje se apartman u novogradnji u mjestu Petrčane, predio Punta Radman. Nalazi se u novoj zgradi, koja se sastoji od ukupno 4 stambene jedinice, dva stana u prizemlju i dva dvoetažna na 1 i 2 katu. Na prodaju je dvoetažan stan u prizemlju s vrtom i dva parkirna mjesta, ukupno 75,5 m2. U prizemlju je smješten dnevni boravak, kuhinja, blagavaona, kupaona i jedna spavaća soba, te terasa sa izlazom na vrt, dok je na drugoj etaži jedna spavaća soba i wc. Zgrada je pri kraju gradnje, useljenje je planirano do kraja godine. Pedivna mirna lokacija, na udaljenosti 50 m do mora i plaže. Više informacija na upit.

260,475

 • PETRČANE
 • 76 m2
Benkovac kuća

Kožino, trosoban apartman s vrtom i pogledom, novogradnja

Prodaje se trosoban stan s vrtom površine 119 m2 netto plus vrt od 50 m2 i dva parkirna mjesta. Nalazi se u zgradi od ukupno tri stambene jedinice. Stambeni dio se sastoji se od tri spavaće sobe, dvije kupaone, wc-a, hodnika,kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkombalkona i loggie sa izlazom na vrt. Pripadaju mu dva parkirna mjesta. Stan ima pogled na more, udaljenost do plaže 100 m. Lokacija idealna za odmor, blizina plaže, trgovine. Kožino je prigradsko naselje Zadra, poznato po vilama za odmor i prekrasnim plažama. Udaljenost do grada je svega 5 km. Idealno za odmor, iznajmljivanje u turizmu i sl. Više informacija na upit.

368,000

 • KOŽINO
 • 119 m2
Benkovac kuća

Privlaka novogradnja, penthausi sa bazenima

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Maris je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Maris ima ukupno 10 stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na drugom katu su na prodaju dva penthausa oznake S202 površine 97,05 m2, sa pripadajućom krovnom terasom na kojoj se nalazi bazen po cijeni od 300 855 € i stan oznake S-203 sa krovnom terasom površine 97,15 m2 po cijeni od 301 165 €. Tlocrtiu privitku. Planirano useljenje je jesen 2023. godine.

300,855

 • PRIVLAKA
 • 97 m2
Benkovac kuća

Kožino, penthause u novogradnji blizi mora

Prodaje se apartman u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je proljeće 2023. godine. Stan S7 je smješten na 2. katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i pripadajućom terasom od 20 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 343 385€. Tlocrt u privitku.

343,385

 • KOŽINO
 • 98 m2
Benkovac kuća

Kožino, apartman s krovnom terasom, novogradnja

Prodaje se apartman sa krovnom terasom u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je proljeće 2023. godine. Stan S6 je smješten na 2. katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i krovne tersa od 21 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 343 385 €. Tlocrt u privitku. Udaljenost do mora 100 m.

343,385

 • KOŽINO
 • 98 m2
Benkovac kuća

KOŽINO, APARTMAN U NOVOGRADNJI 57 M2

Prodaje se apartman u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je proljeće 2023. godine. Stan S5 je smješten na 1. katu zgrade, sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i pripadajućim vrtom od 38 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 170 040 €. Tlocrt u privitku.

170,000

 • KOŽINO
 • 57 m2
Benkovac kuća

KOŽINO, NOVOGRADNJA, DVOSOBAN APARTMAN S VRTOM

Prodaje se apartman u novogradnji u naselju Kožino, koji spada pod grad Zadar. Prigradsko naselje Kožino je idealno za odmor, mirna lokacija, čisto more, a na par kilometara udaljenosti od grada Zadra. Zgrada je u fazi gradnje, ukupno 7 stambenih jedinica. Planiran završetak je vproljeće 2023. godine. Stan S2 je smješten u prizemlju zgrade, sa dvije spavaće sobe, kupaonom, wc-pm, kuhinjom sa blagavaonom i dnevnim boravkom , lođom i pripadajućim vrtom od 42 m2. Tlocrti u privitku. Tražena cijena stana je 245000 €.

245,000

 • KOŽINO
 • 82 m2
Benkovac kuća

Privlaka, novogradnja, stanovi sa krovnim terasama s bazenima

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa svev tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji. Idealna je za obiteljski odmor, te za one koji vole biciklizam. Čist zrak i ljekovito blato ovu lokaciju čine atraktivnu ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa ... Jedno od najljepših prirodnih bogastava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale Kupanje je moguće od svibnja do listopada, asjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija Kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita. Tu je i škola jedrenja na dasci. Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir. Dovoljno je blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 16 km, od aerodroma 27 km. Villa Maris je smještena u luksuznom naselju koje se sastoji od tri nove vile; villa Maris, Lapis i Solis. Villa Maris ima ukupno 10 stambenih jedinica. Udaljena 70 m od kristalno čistog mora, sa pogledom na more, otoke i poznati zalazak Sinca. Zgrada ima okućnicu oplemenjenu sa autohtonim mediteranskim biljem, kako bi se dobio potpuni doživljaj mediterana. Svi stanovi imaju pogled na more. Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljili energetsku efikasnost, a s time i luksuz i komfor. Vila ima bazen koji pripada svim stanarima u dvorištu, a penthausi imaju vlastite bazene i jaccuzije na krovnim terasama. Smart inverter klime za grijanje i hlađenje, te podno grijanje u kupaonama. Moderna unutarnja stolarija sa punim štokovima modernog dizajna i linija. Moderna šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklima i Low-e premazom sa ALU roletama na elektro pogon i komarnicima. Na 2. katu je na prodaju dvosoban stan s krovnom terasom sa bazenom,oznnake S202 površine 97,05 m2 po cijeni od 310 560 € . Tlocrti u privitku.

310,560

 • PRIVLAKA
 • 97 m2
1 2 3