Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Kuće

Benkovac kuća

KARIN DONJI - KUĆA SA 6 APARTMANA, 1 RED DO MORA

U Karinu Donjem, nedaleko od Zadra, u 1. redu do mora je smještena samostojeća kuća sa 6 jednosobnih apartmana, terasom i vrtom. Suteren je izgrađen 1968 godine, a ostatak kuće je izgrađen 2008 godine na parceli veličine 198 m2. Stambena netto površina od 255 m2 izvedena je na 3 etaže - suteren, prizemlje i kat. Na svakoj etaži se nalazi po jedan jednosoban stan. Svi stanovi imaju odvojene ulaze, te izlaz na zasebnu terasu koja ima pogled na predivno plavo more. Pješčana plaža je udaljena svega 20 m od nekretnine. U blizini se nalaze svi sadržaji potrebni za život (ljekarna, pošta, škola, trgovine, restorani itd). 15 min dalje, u susjednom gradu je ambulanta, a Zadar je udaljen svega cca 30 km. Dokumentacija je uredna. Vlasništvo 1/1. Cijena je 319,000 eura. Za sva dodatna pitanja molimo da se javite Lipa Nekretnine agenciji.

319,000

 • KARIN
 • 255 m2
Benkovac kuća

ROVANJSKA - VILLA 1 RED DO MORA (NOVOGRADNJA)

U Rovanjskoj, nedaleko od Zadra, u 1. redu do mora je smještena luksuzna, moderna villa sa bazenom. Izgrađena je prema izuzetno visokim standardima 2023 godine na zemljištu od 477 m2. Stambena netto površina od 138 m2 izvedena je na dvije etaže - prizemlje i kat. Brutto površina je 167 m2. Prizemlje čine dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica otvorenog koncepta u kojima je jako puno prirodne svjetlosti. U prizemlju se također nalazi hodnik, jedno kupatilo sa tušem, te uredski prostor koji se svakako može koristiti kao dodatna spavaća soba. Iz dnevnog boravka ima više izlaza na prostranu terasu, te očaravajući pogled na more i Velebit. U dvorištu se nalazi veliki vanjski roštilj, prostor za druženje, vrt, te prelijepi, tirkizni bazen. Unutarnje stepenište vodi na prvi kat ville, gdje se nalaze 3 spavaće sobe od kojih svaka soba ima svoje kupatilo, klimu, te pogled na more. Jednoj spavaćoj sobi pripada terasa veličine 22 m2. Sva kupatila imaju podno grijanje. Nekretnina je djelomično namještena te se kao takva prodaje. Lokacija je idealna jer se nalazi na rubu građevinske zone te je daljnja gradnja zabranjena. Dokumentacija je uredna. Vlasništvo 1/1. Za sva dodatna pitanja molimo da se javite Lipa Nekretnine agenciji.

800,000

 • ROVANJSKA
 • 138 m2
Benkovac kuća

VIR - Samostojeća kuća na velikoj okućnici (200 m od mora)

Na Viru, u mjesto Torovi, nedaleko od Zadra se prodaje samostojeća, obiteljska kuća sa dva stana, predivnim dvorištem i lijepim pogledom na more. Nekretnina je izgrađena 2000 godine. Sama kuća se sastoji od 112 m2 (svaka etaža ima 56 m2 i terasu od 21 m2), te ima odvojenu garažu od 25 m2 + jedno natkriveno parkirno mjesto. Nekretnina je izgrađena na zemljištu od 601 m2, ali uz nju se u kompletu prodaje dodatna čestica od 501 m2, što znači ukupno 1102 m2. Prilazni put imate sa dvije ceste (do svake čestice odvojen prilaz). Udaljenost od mora je 200 m, a do glavne plaže svega 5 min hoda. Prizemlje: Iz hodnika na lijevu stranu ulazite u kupatilo sa tušem, a na desnoj strani su dvije spavaće sobe. Dalje kroz hodnik dolazite u manji dnevni boravak/blagovaonicu i kuhinju otvorenog koncepta. Iz dnevnog je izlaz na prostranu terasu koja ima predivan pogled i izlaz u veliko dvorište i lijepo uređen vrt. U dvorištu je vanjski roštilj, te ima dovoljno mjesta za gradnju bazena. Odvojen ulaz vas vodi do spremišta. U kući ima dimnjak za peć na drva, ali je svaka etaža opremljena i klima uređajem. Vanjsko stepenište vas vodi na kat gdje se nalazi velika terasa sa koje se pruža predivan pogled na more. Sa terase ulazite u veći dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju otvorenog koncepta. Iz tog dijela vas hodnik dalje vodi u jednu spavaću sobu, te kupatilo sa tušem. Nekretnina je potpuno opremljena, te se kao takva prodaje. Kanalizacija još nije prošla kroz Vir, ali je sve pripremljeno, samo je potreban priključak. Za sada se koristi septička. U dvorištu je bušotina (bunar) iz kojeg se koristi voda za zalijevanje cvijeća te pranja auta. Cijelo dvorište je ograđeno i mogućnosti su beskonačne. Do centra Vira imate 3 km. Dokumentacija je uredna. Vlasništvo 1/1. Cijena je 500,000 eura. Za više informacija molimo da se javite Lipa Nekretnine agenciji.

500,000

 • VIR
 • 112 m2
Benkovac kuća

Žman, Dugi Otok - Dvojna kamena kuća

Na Dugom Otoku, u mjestu Žman se prodaje šarmantna, kamena kuća u nizu. Nekretnina se sastoji od 90 m2 a izgrađena je na parceli površine 297 m2. Ako novi vlasnik želi proširiti zemljište, može kupiti dodatnih cca 300 m2 uz parcelu za 15,000 eura. Sama nekretnina se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi konoba sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, te wc sa perilicom. Gornji kat se sastoji od 2 odvojena ulaza. U jednom dijelu su dvije spavaće sobe sa kupatilom, a u drugom dijelu je jedna spavaća soba sa kupatilom. Udaljenost od mora je 800 m. Uz more je dućan i kafić. Nekretnina je moderno renovirana 2023 god, potpuno namještena te se kao takva i prodaje. Za grijanje se koristi peć na drva. Gusterna je obnovljena, te je dodana BIO septička jama. Cijena nekretnine je 260,000 eura. Dokumentacija je uredna. Za sva dodatna pitanja molimo da se javite Lipa Nekretnine agenciji.

260,000

 • DUGI OTOK
 • 90 m2
Benkovac kuća

ZADAR (DIKLO) - 6 STAMBENIH JEDINICA (Roh Bau) - TOP LOKACIJA

Zadar (Diklo) - Prodaje se samostojeća kuća u Roh Bau stanju na lijepoj i mirnoj lokaciji. Naselje je predivno, sa širokim ulicama i većinom novijom gradnjom. Naša nekretnina je izgrađena 2011 god. Stambena površina je 480 m2, a izgrađena je na zemljištu od 560 m2. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja, 1. i 2. kata. Suteren je djelomično uređen. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice otvorenog koncepta, jedne spavaće sobe, te kupatila sa kadom. Stan koji ima 70 m2 je potpuno uređen. Iz dnevnog boravka je izlaz u dvorište u kojem ima dovoljno mjesta za gradnju bazena. Drugi dio suterena je veličine 40 m2 i trenutno služi kao ostava koja se može prenamijeniti u manji stan. Unutarnjim stepeništem idete na prizemlje ukupne površine od 185 m2. Predviđena su 2 jednosobna stana, ali se svakako može napraviti jedan veći stan. Dalje unutarnjim stepeništem idete na 1. kat koji je identičan prizemlju. Nastavno unutarnjim stepeništem dolazite do 2. kata gdje se nalazi 1 studio apartman. Iz svakog stana imate izlaz na terase koje su veličine 15 m2 (ukupno 7 terasa). Udaljenost od mora je manje od 10 min hoda. 400 m zračne linije, odnosno 500 m cestovne linije. Svi priključci su na nekretnini. Dvorište je predivno, ograđeno sa 8 muških čempresa. Sa svake etaže ima pogled na more. Ispred nekretnine ima dovoljno prostora za 6 parkirnih mjesta. Sva dokumentacija je uredna. Cijena je 1.080,000,00 eura. Nije fiksna. Za više informacija molimo da se javite Lipa Nekretnine agenciji.

1,080,000

 • ZADAR
 • 460 m2
Benkovac kuća

KARIN GORNJI - KUĆA SA 3 STANA I POGLEDOM NA MORE

U Karinu Gornjem, svega 35 minuta od Zadra se prodaje samostojeća obiteljska kuća površine 250 m2 koja se prostire na zemljištu od 757 m2. Na istoj parceli je legaliziran pomoćni objekt veličine 39 m2, te garaža od 28 m2. Udaljenost od mora je 700 m. Nekretnina se sastoji od tri etaže; suterena, prizemlja i visokog potkrovlja i sa svake etaže se prostire predivan pogled na more. Suteren se sastoji od dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, odvojene kuhinje, te kupatila sa tušem. Vanjskim stepeništem dolazite u prizemlje koje se sastoji od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje otvorenog koncepta, hodnika, 3 spavaće sobe i kupatila. Iz dnevnog boravka izlazite na prostranu terasu sa predivnim pogledom. Vanjskim stepeništem idete dalje na zadnji kat (visoko potkrovlje) koje je u roh bau stanju. Postoje dva izlaza na velike terase. Dvorište je ograđeno i ima dovoljno mjesta za parkiranje auta sa obje strane. Ispred nekretnine je lijepi, manji vrt, a iza nekretnine ima dovoljno mjesta za parkiranje, ili bazen. U dvorištu je odvojena garaža, te vanjski roštilj. Kuća je građena 2005 godine i ima urednu dokumentaciju. Vlasništvo je 1/1. Karin je lijepo mjesto sa predivnom plažom, te svim potrebnim sadržajima za ugodan život (ljekarna, pošta, škola, trgovine, restorani itd). Cijena je 259.000 eura. Za sva ostala pitanja molimo da se javite Lipa nekretnine agenciji.

259,000

 • KARIN
 • 250 m2
Benkovac kuća

ZADAR (Škabrnja)- Atraktivna villa sa bazenom

U mirnom mjestu, nedaleko od Zadra, smještena je luksuzna, moderna villa sa bazenom i otvorenim pogledom na Velebit. Izgrađena je prema izuzetno visokim standardima na zemljištu od 540 m2. Stambena površina od 191 m2 izvedena je na dvije etaže - prizemlje i kat. Prizemlje čine dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica otvorenog koncepta, 3 spavaće sobe, 2 kupatila i predsoblje. Na prvom katu je spa zona sa saunom, kupatilom, prostranom terasom i očaravajućim pogledom na Velebit. Podno grijanje, dizalica topline - grijanje i hlađenje. U dvorištu nekretnine je velika terasa, te predivan bazen kojem su dimenzije 9 x 4 x 1.60 m. Villa sadrži 3 parkirna mjesta. Ova jako atraktivna villa je svega 15-20 minuta udaljena od Zadra i manje od 10 min od Zračne Luke. Najbliža plaža je Sukošan, udaljena 10-15 min. Planirani završetak gradnje je 05/2024 Dokumentacija je uredna. Za vise informacija javite se Lipa Nekretnine agenciji!

515,000

 • ŠKABRNJA
 • 191 m2
Benkovac kuća

Tkon (Pasman) - kuca sa pogledom na more, roh bau

U mjestu Tkon, na otoku Pašmanu se prodaje nova kuća katnica koja je u visokom roh bau stanju. Udaljenost od plaže je svega 3 minute hoda. Ukupna površina kuće je 135 m2, a prostire se na terenu od 450 m2. Parcela je pravokutnog oblika i nalazi se pored glavne ceste. Nekretnina se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju je hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaonica, te natkrivena terasa. Unutarnjim stepeništem se ide na 1 kat koji se sastoji od 3 spavaće sobe, kupaonice i prostrane terase sa koje se pruža pogled na more. Nekretnini pripadaju 4 parkirna mjesta. Gradnja je započeta u travnju 2022 godine i do sada je sagrađena samo sa visokokvalitetnim materijalom. Kuća ima građevinsku dozvolu i sve plaćene komunalne doprinose (struju, vodu, kanalizaciju (bio jama)). Ugrađena je vanjska PVC stolarija Salamander, postavljena stiropor fasada debljine 10 cm, krov s izolacijom od 15 cm kamene vune, ugrađen Schiedel dimnjak, iskopana bio septička jama. Nekretnina se nalazi u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život ili ugodan odmor. Dokumentacija je uredna. Vlasništvo 1/1 Za više informacija molimo da se javite Lipa Nekretnine agenciji.

280,000

 • OTOK PAŠMAN
 • 135 m2
1 2 3 4 5 6 7