Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Višnja

Stanovi

Benkovac kuća

Vidikovac, novogradnja, jednosobni stanovi

Prodaju se jednosobni stanovi na Vidikovcu sa prekrasnim pogledom na cijeli grad, more i otoke. U gradnji su tri zgrade, sastoje se od prizemlja i dva kata, na svakoj etaži su po tri stambene jedinice, dva dvosobna stana od cca 70 m2 i jedan jednosoban stan od 54 m2. Svaki stan ima pripadajuću etažiranu ostavu u podrumu zgrade, te dva parkirna mjesta. Visoka kvaliteta gradnje, stanovi će imati u dnevnom boravku, hodniku i kupaoni podno grijanje, troslojnu stolariju, visoke energetske učinkovitosti. Stanovi u prizemlju će imati pripadajući vrt. Svi stanovi na 1. i 2. katu će imati prekrasan pogled. Mirna lokacija, prekrasan pogled, blizina osnovne škole. Cijena dvosobnih stanova je 140 000 €, a jednosobnih 109 000 €. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer kupuje stanove direktno od investitora firme. Planiran završetak do ljeta 2020. godine.

109,000

 • ZADAR
 • 54 m2
Benkovac kuća

Vidikovac, novogradnja, dvosobni stanovi

Prodaju se dvosobni stanovi na Vidikovcu sa prekrasnim pogledom na cijeli grad, more i otoke. U gradnji su tri zgrade, sastoje se od prizemlja i dva kata, na svakoj etaži su po tri stambene jedinice, dva dvosobna stana od cca 70 m2 i jedan jednosoban stan od 54 m2. Svaki stan ima pripadajuću etažiranu ostavu u podrumu zgrade, te dva parkirna mjesta. Visoka kvaliteta gradnje, stanovi će imati u dnevnom boravku, hodniku i kupaoni podno grijanje, troslojnu stolariju, visoke energetske učinkovitosti. Stanovi u prizemlju će imati pripadajući vrt. Svi stanovi na 1. i 2. katu će imati prekrasan pogled. Mirna lokacija, prekrasan pogled, blizina osnovne škole. Cijena dvosobnih stanova je 140 000 €, a jednosobnih 109 000 €. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer kupuje stanove direktno od investitora firme. Planiran završetak do ljeta 2020. godine.

140,000

 • ZADAR
 • 70 m2
Benkovac kuća

Lipotica, dvosoban komforan stan sa pogledom na more

Prodaje se komforan dvosoban stan površine 83 m2 na 1 katu zgrade (ispod je stan na visokom prizemlju). Stan ima jako lijep raspored. Sastoji se od dva hodnika, kuhinje sa blagavaonom, koja ima izlaz na loggiu na sjevernoj strani zgrade, velikog dnevnog boravka koji ima izlaz na drugu loggiu na južnoj strani, dvije spavaće sobe, obe imaju izlaz na loggiu, kupaone i wc-a. U stanu je promjenjena keramika, te dio vanjske stolarije. Stan je okrenut jug-sjever, ima dosta svjetla i prekrasan pogled na more i novo uređenu rivu Jazine. Zgrada ima centralno grijanje, lift, novu fasadu. Predivna lokacija za život kao i za bavljenje turizmom. Blizina svih sadržaja. Više informacija na upit.

198,000

 • ZADAR
 • 83 m2
Benkovac kuća

Blue garden, dvosoban stan 64,01 m2 plus dva parkirna mjesta u garaži

Prodaje se stan u naselju Blue garden, u potkrovlju zgrade. Stan ima dvije spavaće sobe, hodnik, kupaonu, kuhinju sa blagavaonom, dnevni boravak i balkon. Dodatno je napravljena i galerija, koja se koristi kao spremište i ima 7 m2. Stan je južno orjentiran i ima prekrasan pogled na more i otoke. Pripada mu još drvarnica u podrumu zgrade i dva garažna parkirna mjesta. Stan se prodaje sa namještajem. Klima, dimnjak,protuprovalna vrata...

130,000

 • ZADAR
 • 64 m2
Benkovac kuća

Branimir, dvosoban stan 57 m2

Zadar, Branimir, u blazini marine prodaje se dvosoban stan na 2. katu zgrade površine 57, 24 m2 Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagavaone i dnevnog boravka u jednom prostoru, hodnika, kupaonice, balkona i drvarnice. U stanu je djelomično izmjenjena stolarija, kupaonica je renovirana 2014.g.. Stan je osunčan, sa dosta svjetla, orjentacija istok-zapad na odličnoj lokaciji, 300 m od mosta, 50 m od marine... idealno za obiteljski život ili bavljenje turističkim najmom. Stan je kategoriziran kao apartman i iznajmljuje se preko ljeta. Više informacija na upit.

120,000

 • ZADAR
 • 57 m2
Benkovac kuća

Stanovi, troetažan trosoban stan

Prodaje se stan koji se proteže kroz tri etaže, u novijim zgardama, izgrađenim kao kućice u nizu. Stan ima svoj vlastiti ulaz u prizemlju, ostavu, na prvom katu je wc, kuhinja, blagavaona, dnevni boravak, velika terasa, okrenuta jugoistočno, sa mnogo svjetla. Na trećoj etaži su tri spavaće sobe, kupaona, te na galeriji velika prostorija koja se može koristiti kao četvrta soba, radna soba i sl. Stambena površina je 76,31 m2 plus dva parkirna mjesta, ukupno 82, 70 m2. Idealno za mladu obitelj, blizina škole, trgovinskog centra i ostalih sadržaja potrebnih za život. Mirna lokacija.

133,000

 • ZADAR
 • 83 m2
Benkovac kuća

Relja, stan 56 m2, izvrsna lokacija!!

Prodaje se stan na Relji, površine 56,31 m2, na 5. katu zgrade. Stan se sastoji od kuhinje sa blagavaonom i ostavom, koja ima izlaz na loggiu, dnevnog boravka, koji ima izlaz na balkon na drugoj strani, velike spavaće sobe, hodnika, kupaone i wc-a. Postoji mogućnost da se napravi druga spavaća soba. Orjentacija stana je istok-zapad. Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade. Promjenjena stolarija u cijelom stanu, jako lijepa lokacija, blizina vrtića, fakulteta, škole i svih sadržaja. Pogodno za život i iznajmljivanje.

99,000

 • ZADAR
 • 56 m2
1 2 3 4 5 6 7 8 9