Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Višnja

Stanovi

Benkovac kuća

Borik,Vitrenjak,novogradnja, dvosoban komforan stan

Prodaju se moderni stanovi u atraktivnom višestambenom objektu koji se sastoji od 4 etaže, odnosno 6 stambenih jedinica na spektakularnoj lokaciji u Zadru, na Vitrenjaku. Zgrada se sastoji od prizemlja i dva kata, na svakom katu su po dvije stambene jedinice. Na prvom katu su na prodaju dva stana slične kvadrature i rasporeda, 83 m2 i 85, 56 m2. Stambeni dio se sastoji od kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, dvije prostrane spavaće sobe sa kupaonicama od 5m2 i posebno prostorija za vešeraj. Za unutarnje uređenje odabrana je vrhunska oprema modernog dizajna te je postignut savršen odnos kvalitete, dugotrajnosti i funkcionalnosti. Stanovi imaju mnogo svjetlosti radi savršene orijentacije u prostoru. Stolarija je od aluminijskih profila antracit boje, sa električnim roletama. Svaki stan je opremljen protuprovalnim vratima, podnim grijanjem, klima uređajem u svakoj prostoriji, a svaki stan ima i centralni usisavač, te videportafonom najnovije generacije, koji šalje sliku kamere s ulaza na mobitel u slučaju zvonjenja ako vlasnik nije trenutno u stanu. Pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali, moderan dizajn, visoka elektroenergetska učinkovitost, pomno uređen okoliš s uređenim zelenim površinama, prilazom i parkingom, terasa. Svaki stan ima dva parkirna mjesta. Blizina mora, predivan pogled na more, otoke i cijeli grad. Više informacija na upit. Planiran završetak je proljeće 2020. Cijena 2300 eura po m2. Kupac je oslobođen poreza jer kupuje nekretninu od firme, investitora.

195,500

 • ZADAR
 • 85 m2
Benkovac kuća

Borik, Vitrenjak, novogradnja, stan u prizemlju sa bazenom i vrtom, novogradnja

Prodaju se moderni stanovi u atraktivnom višestambenom objektu koji se sastoji od 4 etaže, odnosno 6 stambenih jedinica na spektakularnoj lokaciji u Zadru, na Vitrenjaku. Zgrada se sastoji od prizemlja i dva kata, na svakom katu su po dvije stambene jedinice. U prizemlju se prodaje stan sa vrtom i sa pripadajućim bazenom. Sam stan ima 85 m2 plus vrt , ukupno sa vrtom 118 m2. Za unutarnje uređenje odabrana je vrhunska oprema modernog dizajna te je postignut savršen odnos kvalitete, dugotrajnosti i funkcionalnosti. Stambenio dio se sastoji od kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, dvije prostrane spavaće sobe sa kupaonicama od 5m2 sukladno standardima s najvišim brojem zvjezdica. Ispred dnevnog boravka je velika loggia, od preko 10 m2, koja se može zatvoriti u staklo i koja vodi u vrt. Stanovi imaju mnogo svjetlosti radi savršene orijentacije u prostoru. Stolarija je od aluminijskih profila antracit boje, sa električnim roletama. Svaki stan je opremljen protuprovalnim vratima, podnim grijanjem, klima uređajem u svakoj prostoriji, a svaki stan ima i centralni usisavač, te videportafonom najnovije generacije, koji šalje sliku kamere s ulaza na mobitel u slučaju zvonjenja ako vlasnik nije trenutno u stanu. Pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali, moderan dizajn, visoka elektroenergetska učinkovitost, pomno uređen okoliš s uređenim zelenim površinama, prilazom i parkingom, terasa. Svaki stan ima dva parkirna mjesta. Blizina mora, predivan pogled na more, otoke i cijeli grad. Više informacija na upit. Planiran završetak je proljeće 2020. Cijena 2500 eura po m2. Kupac je oslobođen poreza jer kupuje nekretninu od firme, investitora.

2,500

 • ZADAR
 • 118 m2
Benkovac kuća

Borik, Vitrenjak, luksuzan stan sa krovnom terasom i bazenom

Prodaju se moderni stanovi u atraktivnom višestambenom objektu koji se sastoji od 4 etaže, odnosno 6 stambenih jedinica na spektakularnoj lokaciji u Zadru, na Vitrenjaku. Zgrada se sastoji od prizemlja i dva kata, na svakom katu su po dvije stambene jedinice. Na 2. katu,zadnjoj etaži nalazi se stambena jedinica od 118,56 m² sa pripadajućim bazenom. Za unutarnje uređenje odabrana je vrhunska oprema modernog dizajna te je postignut savršen odnos kvalitete, dugotrajnosti i funkcionalnosti. Na donjoj etaži je stambeni prostor koji se sastoji od kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, dvije prostrane spavaće sobe sa kupaonicama od 5m2 sukladno standardima s najvišim brojem zvjezdica. Stanovi imaju mnogo svjetlosti radi savršene orijentacije u prostoru. Na gornjoj etaži nalazi se krovna terasa na kojoj je smješten prostor za odmor i grijani bazen s pergolom. Stolarija je od aluminijskih profila antracit boje, sa električnim roletama. Svaki stan je opremljen protuprovalnim vratima, podnim grijanjem, klima uređajem u svakoj prostoriji, a svaki stan ima i centralni usisavač, te videportafonom najnovije generacije, koji šalje sliku kamere s ulaza na mobitel u slučaju zvonjenja ako vlasnik nije trenutno u stanu. Pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali, moderan dizajn, visoka elektroenergetska učinkovitost, pomno uređen okoliš s uređenim zelenim površinama, prilazom i parkingom, terasa. Blizina mora, predivan pogled na more, otoke i cijeli grad. Više informacija na upit. Planiran završetak je proljeće 2020. Cijena 2500 eura po m2. Kupac je oslobođen plaćanja poreza jer kupuje nekretninu od investitora, firme.

2,500

 • ZADAR
 • 118 m2
Benkovac kuća

Brodarica, trosoban stan, prvi red do mora

Prodaje se stan na predivnoj lokaciji, prvi red do mora u naselju Brodarica, u blizini staračkog doma. Stan je dvoetažan. Na prvoj etaži je kuhinja, blagavaona, dnevni boravak, jedna spavaća soba i kupaona, a na drugoj etaži dvije spavaće sobe, kupaona i terasa. Stan je djelomično renoviran, stolarija je promjenjena na donjoj etaži stana. Zgrada ima svoje dvorište i parking ispred zgrade. Pogodno za život, ali i za bavljenje turizmom. Više informacija na upit.

118,000

 • ZADAR
 • 68 m2
Benkovac kuća

Višnjik, novogradnja, dvosoban stan 65 m2

Prodaje se dvosoban stan na 3. katu zgrade s liftom u novogradnji od ukupno 6 katova. Stan ima 65,55 m2 plus vanjsko parkirno mjesto od 12,50 m2, ukupno 78,05 m2. Stambeni dio se sastoji od hodnika, u kojem je ostavljen dio za ugradbeni ormar, kuhinje sa dnevnim boravkom, loggie, dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima prostoriju za garderobu i kupaone. Stan je nov, još neuseljen. Jako dobra lokacija, blizina škole, trgovine, trgovine i svih sadržaja. Više informacija na upit.

155,000

 • ZADAR
 • 65 m2
Benkovac kuća

Borik, Diklovac, dvosoban komforan stan sa terasom

Prodaje se komforan dvosoban stan netto površine 74,65 m2, plus terasa 6m2 i parkirno mjesto 11, 70 m2, sve upisano u vlasnički list. Stan se nalazi u prizemlju i djelom u suterenu novije zgrade, sagrađene 2011. godine. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaone, wc-a, kuhinje sa blagavaonom i dnevnog boravka, te terase od 6 m2. Stan se prodaje sa namještajem. Mirna lokacija, zgrada je priključena na kanalizaciju, blizina tgovine, restorana autobusa, idealna za život i za iznajmljivanje. Više informacija na upit.

115,000

 • ZADAR
 • 75 m2
Benkovac kuća

Plovanija, dvosoban stan 1. kat, novogradnja

ZADAR-PLOVANIJA, prodaje se dvosoban stan oznake S3 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 6 stambenih jedinica. Stan S3 ukupne netto korisne površine 72,79m2 je smješten na prvom katu zgrade, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, dvije spavaće sobe, kupaone, wc-a, balkona, ostave, spremišta u podrumu zgrade, te dva parkirna mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). ****Mogućnost kupnje dijela krovne terase sa prekrasnim pogledom na grad, more i otoke**** Cijena stana S3 u fazi izgradnje iznosi: 131.022€ (ključ u ruke). 1800€/m2 Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Objekt je moderno dizajniran te će biti izgrađen od vrhunskih materijala na tržištu: - ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - vanjska stolarija visoko kvalitetna s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - parket od prirodnog drveta 1. klase, - keramika na podovima i zidovima visoko kvalitetna, 1. klasa, - protuprovalna ulazna vrata - drvenom unutarnja stolarija -grijanje i hlađenje osigurano je klima uređajima. - grijanje: klima, uz mogućnost priključka na dimnjak u slučaju kamina, grijanja na drva, peći na pelete itd. - kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - stiropor fasada - videoparlafon Predviđeni završetak radova u mjesecu svibnju 2020. godine. Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

131,022

 • ZADAR
 • 73 m2
Benkovac kuća

Plovanija, novogradnja, dvosoban stan u prizemlju

ZADAR-PLOVANIJA, prodaje se dvosoban stan oznake S2 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 6 stambenih jedinica. Stan S1 ukupne netto korisne površine 72,83m2 je smješten u prizemlju zgrade, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, dvije spavaće sobe, kupaone, wc-a, balkona, ostave, spremišta u podrumu zgrade, te dva parkirna mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). Cijena stana S2 u fazi izgradnje iznosi: 131.094€ (ključ u ruke). 1800€/m2 Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Objekt je moderno dizajniran te će biti izgrađen od vrhunskih materijala na tržištu: - ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - vanjska stolarija visoko kvalitetna s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - parket od prirodnog drveta 1. klase, - keramika na podovima i zidovima visoko kvalitetna, 1. klasa, - protuprovalna ulazna vrata - drvenom unutarnja stolarija -grijanje i hlađenje osigurano je klima uređajima. - grijanje: klima, uz mogućnost priključka na dimnjak u slučaju kamina, grijanja na drva, peći na pelete itd. - kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - stiropor fasada - videoparlafon Predviđeni završetak radova u mjesecu svibnju 2020. godine. Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

131,094

 • ZADAR
 • 73 m2
1 2 3 4 5 6 7 8 9