Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Stanovi

Benkovac kuća

Poluotok, dvosoban komforan stan na 1. katu

Prodaje se dvosoban stan na Poluotoku u blizini gradske tržnice. Stambeni dio se sastoji od hodnika, kuhinje sa blagavaonom, koja ima izlaz na mali balkon, dnevnog boravka, dvije velike sobe (svaka od cca 25 m2), kupaone i wc-a. Stan u vlasničkom listu ima 67,30 m2, au stvarnosti ima 83,24 m2. Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade. Sva vanjska stolarija na stanu je nova. Čvrsta gradnja, stan je pogodan za bavljenje turizmom, mogućnost prenamjene u dvije stambene jedinice. Više informacija na upit.

270,000

 • ZADAR
 • 83 m2
Benkovac kuća

Melada (Maslina), novogradnja, dvosoban komforan stan s krovnom terasom

Novi objekt na izvrsnoj lokaciji u blizini osnovne škole, kvart Melada (Maslina), sastoji se od 6 stambenih jedinica. .Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja, plus dva kata sa izlazom na djelomično natkrivene krovne terase. Zajednički pješački prostor hortikulturno uređen za stanare i njihove goste, koji se sastoji od pješačkog pristupa zgradi, prostora za zelenilo i središnjeg prostora za sjedenje i mogućnost druženja na otvorenom. Od njega pješački pristup vodi do natkrivene ulazne terase zgrade. Većina stanova ima trostranu orijentaciju sa ekstenzijom na vanjski prostor. Sve spavaće sobe su orijentirane prema jugoistoku, dok su dnevni prostori orijentacije jugoistok-jugozapad-sjeverozapad. Grijanje i hlađenje stanova će biti preko multi split sustava klima jedinica. Svaka prostorija dobiva vlastitu jedinicu, dok se u kupaonicama izvodi elektropodno grijanje. Svaki stan ima 2 parkirna mjesta ili parkirno i garažno mjesto te vlastito spremište u podrumskoj etaži. Krov iznad drugog kata je podijeljen na 3 krovne terase. Najmanja je servisna i na njoj se smještaju vanjske jedinice sustava hlađenja. Ostale dvije terase pripadaju stanovima na drugom katu, dijelom su natkrivene i opremljene su priključcima vode, odvodnje i struje. Parket u sobama po izboru kupca između ponuđene dvije opcije, keramičke pločice po izboru kupca unutar zadanog budgeta. Opcije odabira pločica i parketa dostupne u početnim fazama projekta do momenta narudžbe. Zgrada će biti spojena na kanalizaciju, pregradni zidovi zidani, konstrukcija zgrade kombinacija beton/cigla. Lokacija je odlična zbog neposredne blizine škole i svih ostalih sadržaja. Na 1. katu su smještene 3 stambene jedinice. Na prodaju je stan oznake S6 na 2. katu zgrade, sa pripadajućom krovnom terasom. Stan se sastoji od ulaznog dijela (hodnika), dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, 2 spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna soba master sa svojom kupaonicom). Unutrašnji prostor stana zauzima 65,08m2 plus lođa od 10,81m2 i krovna terasa od ukupno 54,06m2 (natkrivena 17,15m2 i nenatkrivena 51,34m2). Stanu pripada spremište u podrumu zgrade od 5,20m2, jedno garažno parkirno mjesto 16,80m2 i drugo vanjsko parkirno mjesto. Ukupna netto površina etažne jedinice stana S6 iznosi 105,02m2. Predviđeni završetak radova je proljeće 2024. godine, te završetak sve potrebne dokumentacije do 01.06.2024. Cijena stanova je 3000 €/m2. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina od 3 posto, jer nekretninu kupuje od firme, investitora. Više informacija na upit.

315,060

 • ZADAR
 • 105 m2
Benkovac kuća

Melada (Maslina), novogradnja, dvosoban stan s dva garažna PM

Novi objekt na izvrsnoj lokaciji u blizini osnovne škole, kvart Melada (Maslina), sastoji se od 6 stambenih jedinica. .Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja, plus dva kata sa izlazom na djelomično natkrivene krovne terase. Zajednički pješački prostor hortikulturno uređen za stanare i njihove goste, koji se sastoji od pješačkog pristupa zgradi, prostora za zelenilo i središnjeg prostora za sjedenje i mogućnost druženja na otvorenom. Od njega pješački pristup vodi do natkrivene ulazne terase zgrade. Većina stanova ima trostranu orijentaciju sa ekstenzijom na vanjski prostor. Sve spavaće sobe su orijentirane prema jugoistoku, dok su dnevni prostori orijentacije jugoistok-jugozapad-sjeverozapad. Grijanje i hlađenje stanova će biti preko multi split sustava klima jedinica. Svaka prostorija dobiva vlastitu jedinicu, dok se u kupaonicama izvodi elektropodno grijanje. Svaki stan ima 2 parkirna mjesta ili parkirno i garažno mjesto te vlastito spremište u podrumskoj etaži. Krov iznad drugog kata je podijeljen na 3 krovne terase. Najmanja je servisna i na njoj se smještaju vanjske jedinice sustava hlađenja. Ostale dvije terase pripadaju stanovima na drugom katu, dijelom su natkrivene i opremljene su priključcima vode, odvodnje i struje. Parket u sobama po izboru kupca između ponuđene dvije opcije, keramičke pločice po izboru kupca unutar zadanog budgeta. Opcije odabira pločica i parketa dostupne u početnim fazama projekta do momenta narudžbe. Zgrada će biti spojena na kanalizaciju, pregradni zidovi zidani, konstrukcija zgrade kombinacija beton/cigla. Lokacija je odlična zbog neposredne blizine škole i svih ostalih sadržaja. Na 1. katu su smještene 3 stambene jedinice. Na prodaju je stan oznake S5 na 2. katu zgrade, sa pripadajućom krovnom terasom. Stan se sastoji od ulaznog dijela (hodnika), dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, 2 spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna soba master sa svojom kupaonicom). Unutrašnji prostor stana zauzima 65,04m2 plus lođa od 9,40m2 te krovna terasa od ukupno 68,49m2 (natkrivena 17,15m2 i nenatkrivena 51,34m2). Stanu pripada spremište u podrumu zgrade od 5,20m2, jedno garažno parkirno mjesto 20,30m2 i drugo vanjsko parkirno mjesto. Ukupna netto površina etažne jedinice stana S5 iznosi 111,03m2. Predviđeni završetak radova je proljeće 2024. godine, te završetak sve potrebne dokumentacije do 01.06.2024. Cijena stanova je 3000 €/m2. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina od 3 posto, jer nekretninu kupuje od firme, investitora. Više informacija na upit.

333,090

 • ZADAR
 • 111 m2
Benkovac kuća

Melada (Maslina), novogradnja, stan S3 na 1. katu

Novi objekt na izvrsnoj lokaciji u blizini osnovne škole, kvart Melada (Maslina), sastoji se od 6 stambenih jedinica. .Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja, plus dva kata sa izlazom na djelomično natkrivene krovne terase. Zajednički pješački prostor hortikulturno uređen za stanare i njihove goste, koji se sastoji od pješačkog pristupa zgradi, prostora za zelenilo i središnjeg prostora za sjedenje i mogućnost druženja na otvorenom. Od njega pješački pristup vodi do natkrivene ulazne terase zgrade. Većina stanova ima trostranu orijentaciju sa ekstenzijom na vanjski prostor. Sve spavaće sobe su orijentirane prema jugoistoku, dok su dnevni prostori orijentacije jugoistok-jugozapad-sjeverozapad. Grijanje i hlađenje stanova će biti preko multi split sustava klima jedinica. Svaka prostorija dobiva vlastitu jedinicu, dok se u kupaonicama izvodi elektropodno grijanje. Svaki stan ima 2 parkirna mjesta ili parkirno i garažno mjesto te vlastito spremište u podrumskoj etaži. Krov iznad drugog kata je podijeljen na 3 krovne terase. Najmanja je servisna i na njoj se smještaju vanjske jedinice sustava hlađenja. Ostale dvije terase pripadaju stanovima na drugom katu, dijelom su natkrivene i opremljene su priključcima vode, odvodnje i struje. Parket u sobama po izboru kupca između ponuđene dvije opcije, keramičke pločice po izboru kupca unutar zadanog budgeta. Opcije odabira pločica i parketa dostupne u početnim fazama projekta do momenta narudžbe. Zgrada će biti spojena na kanalizaciju, pregradni zidovi zidani, konstrukcija zgrade kombinacija beton/cigla. Lokacija je odlična zbog neposredne blizine škole i svih ostalih sadržaja. Na 1. katu su smještene 3 stambene jedinice. Na prodaju je stan oznake S3. na 1. katu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog dijela (hodnika), dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, 1 spavaće sobe i kupaonice. Unutrašnji prostor stana zauzima 48,23m2 plus lođa od 10,81 m2. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade od 5,00m2 i dva vanjska parkirna mjesta. Ukupna netto površina etažne jedinice stana oznake S3 iznosi 64,34m2. P redviđeni završetak radova je proljeće 2024. godine, te završetak sve potrebne dokumentacije do 01.06.2024. Cijena stanova je 3000 €/m2. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina od 3 posto, jer nekretninu kupuje od firme, investitora. Više informacija na upit.

193,020

 • ZADAR
 • 64 m2
Benkovac kuća

Melada (Maslina), novogradnja, jednosoban stan 63 m2

Novi objekt na izvrsnoj lokaciji u blizini osnovne škole, kvart Melada (Maslina), sastoji se od 6 stambenih jedinica. .Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja, plus dva kata sa izlazom na djelomično natkrivene krovne terase. Zajednički pješački prostor hortikulturno uređen za stanare i njihove goste, koji se sastoji od pješačkog pristupa zgradi, prostora za zelenilo i središnjeg prostora za sjedenje i mogućnost druženja na otvorenom. Od njega pješački pristup vodi do natkrivene ulazne terase zgrade. Većina stanova ima trostranu orijentaciju sa ekstenzijom na vanjski prostor. Sve spavaće sobe su orijentirane prema jugoistoku, dok su dnevni prostori orijentacije jugoistok-jugozapad-sjeverozapad. Grijanje i hlađenje stanova će biti preko multi split sustava klima jedinica. Svaka prostorija dobiva vlastitu jedinicu, dok se u kupaonicama izvodi elektropodno grijanje. Svaki stan ima 2 parkirna mjesta ili parkirno i garažno mjesto te vlastito spremište u podrumskoj etaži. Krov iznad drugog kata je podijeljen na 3 krovne terase. Najmanja je servisna i na njoj se smještaju vanjske jedinice sustava hlađenja. Ostale dvije terase pripadaju stanovima na drugom katu, dijelom su natkrivene i opremljene su priključcima vode, odvodnje i struje. Parket u sobama po izboru kupca između ponuđene dvije opcije, keramičke pločice po izboru kupca unutar zadanog budgeta. Opcije odabira pločica i parketa dostupne u početnim fazama projekta do momenta narudžbe. Zgrada će biti spojena na kanalizaciju, pregradni zidovi zidani, konstrukcija zgrade kombinacija beton/cigla. Lokacija je odlična zbog neposredne blizine škole i svih ostalih sadržaja. Na 1. katu su smještene 3 stambene jedinice. Na prodaju je stan oznake S2. Stan se sastoji od ulaznog dijela (hodnika), dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, 1 spavaće sobe i kupaonice. Unutrašnji prostor stana zauzima 48,08m2 plus lođa od 9,40 m2. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade od 5,00m2 i dva vanjska parkirna mjesta. Ukupna netto površina etažne jedinice stana oznake S2 iznosi 63,13m2. Predviđeni završetak radova je proljeće 2024. godine, te završetak sve potrebne dokumentacije do 01.06.2024. Cijena stanova je 3000 €/m2. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina od 3 posto, jer nekretninu kupuje od firme, investitora. Više informacija na upit.

189,390

 • ZADAR
 • 63 m2
Benkovac kuća

Melada (Maslina), trosoban stan u novogradnji s vrtom

Novi objekt na izvrsnoj lokaciji u blizini osnovne škole, kvart Melada (Maslina), sastoji se od 6 stambenih jedinica. .Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja, plus dva kata sa izlazom na djelomično natkrivene krovne terase. Zajednički pješački prostor hortikulturno uređen za stanare i njihove goste, koji se sastoji od pješačkog pristupa zgradi, prostora za zelenilo i središnjeg prostora za sjedenje i mogućnost druženja na otvorenom. Od njega pješački pristup vodi do natkrivene ulazne terase zgrade. Većina stanova ima trostranu orijentaciju sa ekstenzijom na vanjski prostor. Sve spavaće sobe su orijentirane prema jugoistoku, dok su dnevni prostori orijentacije jugoistok-jugozapad-sjeverozapad. Grijanje i hlađenje stanova će biti preko multi split sustava klima jedinica. Svaka prostorija dobiva vlastitu jedinicu, dok se u kupaonicama izvodi elektropodno grijanje. Svaki stan ima 2 parkirna mjesta ili parkirno i garažno mjesto te vlastito spremište u podrumskoj etaži. Krov iznad drugog kata je podijeljen na 3 krovne terase. Najmanja je servisna i na njoj se smještaju vanjske jedinice sustava hlađenja. Ostale dvije terase pripadaju stanovima na drugom katu, dijelom su natkrivene i opremljene su priključcima vode, odvodnje i struje. Parket u sobama po izboru kupca između ponuđene dvije opcije, keramičke pločice po izboru kupca unutar zadanog budgeta. Opcije odabira pločica i parketa dostupne u početnim fazama projekta do momenta narudžbe. Zgrada će biti spojena na kanalizaciju, pregradni zidovi zidani, konstrukcija zgrade kombinacija beton/cigla. Lokacija je odlična zbog neposredne blizine škole i svih ostalih sadržaja. U prizemlju je na prodaju stan oznake S1, koji zauzima cijelu etažu prizemlja. Stan se sastoji od ulaznog dijela (hodnika), dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, 3 spavaće sobe, te dvije kupaonice . Stambeni prostor bez terase je površine 80,07m2, pripada mu vanjski prostor natkrivena terasa 10,80m2 + nenatkrivena terasa 27,66m2 + vrt 94,13m2. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade 5,58m2 + 2 vanjska parkirna mjesta Ukupna netto površina stana, etažne jedinice iznosi 110,09m2. Predviđeni završetak radova je proljeće2024. godine, te završetak sve potrebne dokumentacije do 01.06.2024. Cijena stanova je 3000 €/m2. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina od 3 posto, jer nekretninu kupuje od firme, investitora. Više informacija na upit.

330,270

 • ZADAR
 • 110 m2
Benkovac kuća

Bili Brig, dvosoban komforan stan 81 m2

Prodaje se komforan dvosoban stan na 2. katu zgrade, površine 81,22 m2. Stan ima jako lijep raspored,sastoji se od hodnika, ostave , wc-a, kuhinje sa blagavaonom, dnevnog boravka, velike loggie, predsoblja, dvije spavaće sobe(od kojih se jedna može pretvoriti u dvije dječje sobe, jer je tako bila pregrađena, svaka ima prozor, te kupaone. Južno orjentiran sa puno svjetla. Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade. Lijepa lokacija za obiteljski život; blizina osnovne škole, vrtića, trgovine, te svih sadržaja potrebnih za život. Više informacija na upit.

190,000

 • ZADAR
 • 81 m2
1 2 3 4 5 6