Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Višnja

Stanovi

Benkovac kuća

Bili Brig, trosoban renoviran stan

Prodaje se trosoban renoviran stan na 3. katu zgrade, od ukupno 4 kata. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, kupaone, hodnika, kuhinje sa blagavaonom, dnevnog boravka i lođe, ukupno 65,15 m2. Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade te na korištenje sušiona robe na polukatu zgrade. Stan je kompletno renoviran prošle godine. Južno orjentiran, pogled na more. Blizina škole, vrtića i svih sadržaja. Cijena stana je 125 000 eura, te je u cijenu uključen kuhinjski namještaj sa aparatima, klima (potpuno nova) i peć na drva. Više informacija na upit.

125,000

 • ZADAR
 • 65 m2
Benkovac kuća

Brodarica, Maraska, dvosoban stan 52 m2

Prodaje se dvosoban stan u prizemlju zgrade. Sastoji se od kuhinje sa ostavom, blagavaonom i dnevnim boravkom, sa izlazom na terasu, kupaone i dvije spavaće sobe. Stan ukupno ima 52,33 m2. Nalazi se u zgradi sa centralnim grijanjem, renovirana kupaonica sa instalacijama 2015. godine. Pripada mu drvarnica. Stan se nalazi 15 m od mora, blizina centra grada i svih sadržaja. Idealno za bavljenje turizmom, ali i za život. Više informacija na upit.

99,900

 • ZADAR
 • 52 m2
Benkovac kuća

Poluotok, stan sa velikom terasom i pogledom na more

Prodaje se stan na Poluotoku, u staroj jezgri grada. Mirna lokacija, pogled na znamenitosti grada, zadarsku katedralu, zvonik sv. Marije, Donat i more. Stan se nalazi na 5. katu zgrade bez lifta. Sastoji se od kuhinje, izbe, hodnika, predsoblja, dvije spavaće sobe i velike terase, ukupno 56 m2. Obe sobe i kuhinja imaju izlaz na terase. Terasa se proteže južnom i zapadnom stranom stana. Stan ima jako puno svjetla. Promjenjena PVC stolarija, kupaona, natkrivena terasa.... Idealno za bavljenje turizmom. Stanu pripada i drvarnica u podrumu zgrade. Više informacija na upit.

155,000

 • ZADAR
 • 56 m2
Benkovac kuća

Plovanija, novogradnja trosoban stan 75 m2

ZADAR – PLOVANIJA, NOVOGRADNJA!!!, prodaje se trosoban stan oznake S8 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 8 stambenih jedinica. Stan S8 ukupne neto korisne površine 76,51m2 je smješten na drugom katu zgrade, a sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupaonice, wc-a, terase, spremišta u podrumu zgrade, te dva parkirna mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata. U podrumu zgrade nalazi se 8 spremišta, svakom stanu pripada po jedno. U prizemlju se nalaze tri jednosobna stana s vlastitim vrtovima. Na prvom katu su također tri jednosobna stana. Na drugom katu nalazi se jedan dvosobni i jedan trosobni stan sa pogledom na more. Zgrada je projektirana moderno sa ravnim krovom, južno je orijentirana te je stanovima omogućen dotok prirodnog svjetla tokom cijelog dana. U sklopu zgrade nalazi se 9 vanjskih parkirnih mjesta, po svako za jedan stan u zgradi, a dva za trosobni stan. Zgrada se gradi najkvalitetnijim materijalima na tržištu, a projektirana je tako da zadovoljava A+ energetski razred. Opremljenost stanova: - Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - Višeslojni parketi od prirodnog drva 1. klase - Keramičke pločice i sanitarije visoke kvalitete - Vanjska stolarija visoko kvalitetna antracit s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - Podno grijanje u kupaonicama - Inverter klima uređaj u svakoj prostoriji (sobe, dnevni boravak) - Kvalitetne ograde od duplog kaljenog stakla - Dimnjak u svakom stanu - Kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - Stiropor fasada 10 cm Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Predviđeni završetak radova u ožujku 2021. godine. Tlocrte i površine stanova pogledajte u galeriji. Cijena: 2150€/m2 (ključ u ruke). Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

164,496

 • ZADAR
 • 75 m2
Benkovac kuća

Plovanija, novogradnja, dvosoban stan 65 m2

ZADAR – PLOVANIJA, NOVOGRADNJA!!!, prodaje se dvosoban stan oznake S7 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 8 stambenih jedinica. Stan S7 ukupne neto korisne površine 65,48m2 je smješten na drugom katu zgrade, a sastoji se od kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice, terase, spremišta u podrumu zgrade, te jednog parkirnog mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata. U podrumu zgrade nalazi se 8 spremišta, svakom stanu pripada po jedno. U prizemlju se nalaze tri jednosobna stana s vlastitim vrtovima. Na prvom katu su također tri jednosobna stana. Na drugom katu nalazi se jedan dvosobni i jedan trosobni stan sa pogledom na more. Zgrada je projektirana moderno sa ravnim krovom, južno je orijentirana te je stanovima omogućen dotok prirodnog svjetla tokom cijelog dana. U sklopu zgrade nalazi se 9 vanjskih parkirnih mjesta, po svako za jedan stan u zgradi, a dva za trosobni stan. Zgrada se gradi najkvalitetnijim materijalima na tržištu, a projektirana je tako da zadovoljava A+ energetski razred. Opremljenost stanova: - Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - Višeslojni parketi od prirodnog drva 1. klase - Keramičke pločice i sanitarije visoke kvalitete - Vanjska stolarija visoko kvalitetna antracit s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - Podno grijanje u kupaonicama - Inverter klima uređaj u svakoj prostoriji (sobe, dnevni boravak) - Kvalitetne ograde od duplog kaljenog stakla - Dimnjak u svakom stanu - Kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - Stiropor fasada 10 cm Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Predviđeni završetak radova u ožujku 2021. godine. Tlocrte i površine stanova pogledajte u galeriji. Cijena: 2150€/m2 (ključ u ruke). Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

140,728

 • ZADAR
 • 65 m2
Benkovac kuća

Plovanija, stan 45 m2 na 1. katu, novogradnja

ZADAR – PLOVANIJA, NOVOGRADNJA!!!, prodaje se jednosoban stan oznake S6 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 8 stambenih jedinica. Stan S6 ukupne neto korisne površine 44,98m2 je smješten na prvom katu zgrade, a sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, terase, spremišta u podrumu zgrade, te jednog parkirnog mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata. U podrumu zgrade nalazi se 8 spremišta, svakom stanu pripada po jedno. U prizemlju se nalaze tri jednosobna stana s vlastitim vrtovima. Na prvom katu su također tri jednosobna stana. Na drugom katu nalazi se jedan dvosobni i jedan trosobni stan sa pogledom na more. Zgrada je projektirana moderno sa ravnim krovom, južno je orijentirana te je stanovima omogućen dotok prirodnog svjetla tokom cijelog dana. U sklopu zgrade nalazi se 9 vanjskih parkirnih mjesta, po svako za jedan stan u zgradi, a dva za trosobni stan. Zgrada se gradi najkvalitetnijim materijalima na tržištu, a projektirana je tako da zadovoljava A+ energetski razred. Opremljenost stanova: - Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - Višeslojni parketi od prirodnog drva 1. klase - Keramičke pločice i sanitarije visoke kvalitete - Vanjska stolarija visoko kvalitetna antracit s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - Podno grijanje u kupaonicama - Inverter klima uređaj u svakoj prostoriji (sobe, dnevni boravak) - Kvalitetne ograde od duplog kaljenog stakla - Dimnjak u svakom stanu - Kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - Stiropor fasada 10 cm Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Predviđeni završetak radova u ožujku 2021. godine. Tlocrte i površine stanova pogledajte u galeriji. Cijena: 2150€/m2 (ključ u ruke). Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

96,707

 • ZADAR
 • 45 m2
Benkovac kuća

Plovanija, novogradnja jednosoban stan 41 m2

ZADAR – PLOVANIJA, NOVOGRADNJA!!!, prodaje se jednosoban stan oznake S5 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 8 stambenih jedinica. Stan S5 ukupne neto korisne površine 41,43m2 je smješten na prvom katu zgrade, a sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, spremišta u podrumu zgrade, te jednog parkirnog mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata. U podrumu zgrade nalazi se 8 spremišta, svakom stanu pripada po jedno. U prizemlju se nalaze tri jednosobna stana s vlastitim vrtovima. Na prvom katu su također tri jednosobna stana. Na drugom katu nalazi se jedan dvosobni i jedan trosobni stan sa pogledom na more. Zgrada je projektirana moderno sa ravnim krovom, južno je orijentirana te je stanovima omogućen dotok prirodnog svjetla tokom cijelog dana. U sklopu zgrade nalazi se 9 vanjskih parkirnih mjesta, po svako za jedan stan u zgradi, a dva za trosobni stan. Zgrada se gradi najkvalitetnijim materijalima na tržištu, a projektirana je tako da zadovoljava A+ energetski razred. Opremljenost stanova: - Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - Višeslojni parketi od prirodnog drva 1. klase - Keramičke pločice i sanitarije visoke kvalitete - Vanjska stolarija visoko kvalitetna antracit s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - Podno grijanje u kupaonicama - Inverter klima uređaj u svakoj prostoriji (sobe, dnevni boravak) - Kvalitetne ograde od duplog kaljenog stakla - Dimnjak u svakom stanu - Kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - Stiropor fasada 10 cm Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Predviđeni završetak radova u ožujku 2021. godine. Tlocrte i površine stanova pogledajte u galeriji. Cijena: 2150€/m2 (ključ u ruke). Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

89,000

 • ZADAR
 • 41 m2
Benkovac kuća

Plovanija, stan 50 m2 sa vrtom, novogradnja

ZADAR – PLOVANIJA, NOVOGRADNJA!!!, prodaje se jednosoban stan oznake S3 u stambenoj zgradi u izgradnji koja ima ukupno 8 stambenih jedinica. Stan S3 ukupne neto korisne površine 49,93m2 je smješten u prizemlju zgrade, a sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, terase, dvorišta – vrta, spremišta u podrumu zgrade, te jednog parkirnog mjesta. (tlocrt i površine stana pogledajte u galeriji). Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata. U podrumu zgrade nalazi se 8 spremišta, svakom stanu pripada po jedno. U prizemlju se nalaze tri jednosobna stana s vlastitim vrtovima. Na prvom katu su također tri jednosobna stana. Na drugom katu nalazi se jedan dvosobni i jedan trosobni stan sa pogledom na more. Zgrada je projektirana moderno sa ravnim krovom, južno je orijentirana te je stanovima omogućen dotok prirodnog svjetla tokom cijelog dana. U sklopu zgrade nalazi se 9 vanjskih parkirnih mjesta, po svako za jedan stan u zgradi, a dva za trosobni stan. Zgrada se gradi najkvalitetnijim materijalima na tržištu, a projektirana je tako da zadovoljava A+ energetski razred. Opremljenost stanova: - Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna - Višeslojni parketi od prirodnog drva 1. klase - Keramičke pločice i sanitarije visoke kvalitete - Vanjska stolarija visoko kvalitetna antracit s troslojnim IZO staklom, komarnicima i roletama - Podno grijanje u kupaonicama - Inverter klima uređaj u svakoj prostoriji (sobe, dnevni boravak) - Kvalitetne ograde od duplog kaljenog stakla - Dimnjak u svakom stanu - Kvalitetna termo i hidroizolacija, niski troškovi grijanja / hlađenja - Stiropor fasada 10 cm Objekt se gradi u ulici sa smanjenim prometom, sa uređenom komunalnom infrastrukturom kvart je izrazito pogodan za stanovanje. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, dječji vrtić, sportski centar Višnjik, autobusna stanica, market, itd. Predviđeni završetak radova u ožujku 2021. godine. Tlocrte i površine stanova pogledajte u galeriji. Cijena: 2150€/m2 (ključ u ruke). Rezervacija i prodaja stanova su u tijeku. Za sve dodatne informacije, za razgledavanje, kupnju i rezervacije stanova slobodno nas nazovite.

107,000

 • ZADAR
 • 50 m2
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10