Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 886 7564 | Danijela
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Anita

Stanovi

Benkovac kuća

Diklo, dvosoban stan s vrtom i konobom

Prodaje se dvosoban stan s vrtom u suterenu u etažiranoj kući koja ima ukupno 5 stanova. Stan ima dvije spavaće sobe, kuhinju sa blagavaonom i dnevnim boravkom, kupaonu, ukupno 45 m2 plus vrt od 33 m2 i konobu od 16 m2 te jedno parkirno mjesto. Stanu pripada na korištenje i zajednička terasa sa koje se pruža pogled na more. Stan se prodaje sa kompletnim namještajem. Udaljenost do mora i plaže je svega 30 m. Predivna lokacija, idealno za ljetni odmor.

198,000

 • ZADAR
 • 75 m2
Benkovac kuća

Voštarnica, komforan dvosoban stan na izvrsnoj lokaciji

Prodaje se komforan dvosoban stan površine 68 m2, u naravi 76 m2 je balkon zatvoren i pridodan stanu površine 12 m2. Lako se može ponovno vratiti u početno stanje ukoliko bi novi vlasnik želio imati balkon.Stan se nalazi na 4. katu zgrade od ukupno 5. katova. Južno orjentiran sa pogledom na more. Ima mnogo prozora te je svjetao i osunčan. Stan je kompletno renoviran i namješten . Svaka prostorija ima svoj klima uređaj, obe spavaće sobe i dnevni boravak. Mogućnost je dobiti i treću spavaću sobu jer su sobe velike preko 20 m2 i imaju prozore duž cijelog jednog zida. Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade. Lokacija je idealna za život jer se nalazi u blizini osnovne škole, pošte, trgovina itd. Pogodan za turističko iznajmljvanje, uhodan u turizmu. Prodaje se sa kompletnim namještajem.

249,000

 • ZADAR
 • 76 m2
Benkovac kuća

Bulevar, potpuno renoviran komforan stan 85 m2 sa pogledom na more i luku

Prodaje se stan na Bulevaru površine 84,78 m2, (no u stvarnosti ima i više jer je vlasnik prilikom renoviranja jedan balkon pretvorio u stambeni prostor) renoviran kompletno prije 3 mjeseca. Smješten na 4. katu zgrade sa liftom, od ukupno 5 katova. Sastoji se od velikog open space prostora sa kuhinjom, blagavaonom i dnevnim boravkom cca 50 m2, predsoblja, dvije velike spavaće sobe, kupaone i wc-a, te balkona. Dnevni dio je orjentiran jugoistočno, a sobe zapadno. Ima drvarnicu u podrumu zgrade. Stan ima jako mnogo svjetla, pogled na more, luku Gaženica. Blizina trgovinskog centra Interspar, škole, te svih potrebnih sadržaja za život. Idealno za obitelj. Više informacija na upit.

255,000

 • ZADAR
 • 85 m2
Benkovac kuća

Skročini, dvosoban stan u prizemlju, novogradnja

Prodaje se dvosoban stan u prizemlju zgrade u novogradnji. Objekt se sastoji od prizemlja i dva kata. Na svakoj etaži su 3 stana, ukupno 9 stambenih jedinica. Stan oznake S2 sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, hodnika i balkona. Pripada mu ostava, jedno vanjsko, drugo unutarnje PM. Ukupno stan sa pripatcima prema etažiranju ima 64,66 m2. Zgrada je u fazi gradnje, planirano useljenje je kraj 2024. godine. Zgrada se kupuje od investitora i kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Više informacija na upit.

187,000

 • ZADAR
 • 65 m2
Benkovac kuća

Plovanija, trosoban stan u novogradnji

Novogradnja, prodaje se stan na 2. katu zgrade koja se sastoji od prizemlja i dva kata, na svakoj etaži po jedna stambena jedinica. Izvrsna lokacija, blizina sportskog centra Višnjik. Zgrada se sastoji od 3 stana. Na svakom katu je po jedan stan. Prodaje se stan na 1. katu zgrade, oznake S2, sastoji se od 3 spavaće sobe, kuhinje s blagavaonom, dnevnim boravkom i lođe od 25 m2. Svi stanovi biti će opremljeni podnim grijanjem u svim prostorijama, inverterskim klima uređajima te dimnjakom. Stanovi imaju vanstandadni trofazni priključak struje snage 13,80 kW. Na parkirnim mjestima biti će izvedena priprema za postavljanje punjača za električne automobile. Ugrađivati će se parket i keramika I. klase prema odabiru kupca ili dizajnera intrijera. Stolarija Veka. Sve rolete su električno pokretane, troslojno staklo low-e, komarnici. Klizne stijene su najkvalitetnije koje se nude na tržištu. Ulazna vrata u zgradu Schüco aluminij. Ulica u kojoj se nalazi zgrada kreće u kompletnu rekonstrukciju. Biti će izvedene dvije prometne trake te nogostup i zelena povšina sa svake strane kao i rasvjeta. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer je vlasnik investitor, pravna osoba, firma. Biti će izvedene dvije prometne trake te nogostup i zelena povšina sa svake strane kao i rasvjeta.

350,000

 • ZADAR
 • 111 m2
Benkovac kuća

Trosobni penthouse s krovnom terasom i pogledom, novogradnja

Novogradnja, prodaje se stan na 2. katu zgrade koja se sastoji od prizemlja i dva kata, na svakoj etaži po jedna stambena jedinica. Izvrsna lokacija, blizina sportskog centra Višnjik. Oglašeni stan je penthouse s pogledom na grad i more. Posebnost je krovna terasa površine 125 m2 kao i lođa površine 25 m2. Stan ima tri spavaće sobe, kupaonu, wc, kuhinju s blagavaonom i dnevnim boravkom, prostranu lođu i krovnu terasu. Svi stanovi biti će opremljeni podnim grijanjem u svim prostorijama, inverterskim klima uređajima te dimnjakom. Stanovi imaju vanstandadni trofazni priključak struje snage 13,80 kW. Na parkirnim mjestima biti će izvedena priprema za postavljanje punjača za električne automobile. Ugrađivati će se parket i keramika I. klase prema odabiru kupca ili dizajnera intrijera. Stolarija Veka. Sve rolete su električno pokretane, troslojno staklo low-e, komarnici. Klizne stijene su najkvalitetnije koje se nude na tržištu. Ulazna vrata u zgradu Schüco aluminij. Ulica u kojoj se nalazi zgrada reće u kompletnu rekonstrukciju. Biti će izvedene dvije prometne trake te nogostup i zelena povšina sa svake strane kao i rasvjeta. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina jer je vlasnik investitor, pravna osoba, firma.

450,000

 • ZADAR
 • 143 m2
1 2 3 4 5 6 7