Pratite nas na facebook
lipanekretnine@gmail.com
+385 91 311 4227 | Emanuel
+385 91 567 6716 | Ivana
+385 91 334 9988 | Višnja

Stanovi

Benkovac kuća

Bili Brig, dvosoban komforan stan 76 m2

Prodaje se komforan dvosoban stan površine 76,23 m2 na 3. katu zgrade na Bilom Brigu. Stan se nalazi na lijepoj lokaciji, ima otvoren pogled na more i grad. Sastoji se od hodnika, kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, loggie, ostave, malog wc-a, te odvojenog spavaćeg djela kojeg čini predsoblje, dvije spavaće sobe (obe imaju izlaz na balkon) i kupaona. Stan je idealan za obiteljski život, jer se nalazi u kvartu u kojem je škola, vrtić, trgovina, banka, pošta i svi potrebni sadržaji za život. Stanu pripada zajednička prostorija na katu zgrade koju dijeli sa još jednim stanom i drvarnica u podrumu zgrade. Više informacija na upit.

142,000

 • ZADAR
 • 76 m2
Benkovac kuća

Voštarnica, komforan dvosoban stan na 1. katu

Prodaje se komforan dvosoban stan na 1. katu zgrade. Stan se nalazi na predivnoj lokaciji, blizina novog studentskog kampusa, škole, vrtića, te svih sadržaja potrebnih za život. Zgrada je okružena zelenilom, stan ima veliki balkon, te jako puno prozora sa mnogo danjeg svjetla. Stambeni dio se sastoji od hodnika, kuhinje sa blagavaonom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i balkona. Promjenjene instalacije vode i struje, pvc stolarija i nova kupaona. Stan ima svoje brojilo vode. Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade. Više informacija na upit.

150,000

 • ZADAR
 • 67 m2
Benkovac kuća

Višnjik, dvosoban komforan stan, 1. kat

Prodaje se dvosoban komforan stan površine 70,58 m2 na Višnjiku. Stan se nalazi na 1. katu zgrade sa liftom. Odlična lokacija, blizina srednje i osnovne škole, vrtića, raznih trgovina i svih sadržaja potrebnih za život. Stambeni dio se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaone i wc-a (dva sanitarna čvora), kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom, te velike loggie. Stan je istočno orjentiran sa dosta svijetla. U stanu ostaje kuhinja i ugradbeni ormari. Pripada mu ostava u suterenu zgrade. Više informacija na upit.

144,000

 • ZADAR
 • 70 m2
Benkovac kuća

Smiljevac, komforan trosoban stan

Prodaje se trosoban etažiran stan u kući koja se sastoji od dvije stambene jedinice i svaki stan ima zaseban ulaz. Stan na katu koji se prodaje se sastoji od dva hodnika, kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, tri sobe i kupaonice, loggie i balkona, ukupno 89,27 m2 plus spremište, te crna kužina sa kominom sve etažirano sa stanom. Pripada mu i spremište u potkrovlju te jedno parkirno mjesto. Stan ima centralno grijanje etažno na brikete koje se nalazi u kotlovnici koja je etažirana sa stanom. Lijepa lokacija, blizina škole, vrtića, trgovine, te svih potrebnih sadržaja za život. Moguća je zamjena za kuću uz nadoplatu vlasnika stana . Više informacija na upit.

139,000

 • ZADAR
 • 102 m2
Benkovac kuća

Diklo, komforan dvosoban stan

Prodaje se komforan dvosoban stan na 2. katu zgrade, koja ima ukupno 3 kata. Stambeni dio se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje sa blagavaonom, ostave, dnevnog boravka i terase. Stanu pripada vrt od 20 m2 i jedno parkirno mjesto. Stan se prodaje sa kompletnim namještajem i aparatima za 155 000 eura ili bez namještaja za 145 000 eura. Pogled na more, udaljenost do plaže 100 m. Mirna lokacija, idealno za život, bavljenje turizmom kao i za odmor. Više informacija na upit.

155,000

 • ZADAR
 • 71 m2
Benkovac kuća

Voštarnica- Branimir, četverosoban stan 114 m2

Prodaje se četverosoban stan površine 114 m2 na trećem katu zgrade kod "Male pošte". Stan je komforan, sastoji se od tri spavaće sobe, kuhinje sa blagavaonom, dnevnim boravkom,kupaone, wc-a, velike terase i balkona. Stan je na vrhunskoj lokaciji, blizina, mosta stare gradske jezgre, banke, pošte i svih sadržaja te je idealan za stanovanje ali i za poslovne svhe ( turizam, uredi, ordinacije). Pripada mu drvarnica u podrumu zgrade. Svi papiri uredni. Više informacija na upit.

183,000

 • ZADAR
 • 114 m2
Benkovac kuća

Plovanija, trosoban stan s krovnom terasom

Prodaje se trosoban stan na 2. katu novogradnje. Zgrada se sastoji od samo 3 stambene jedinice, na svakoj etaži po jedan stan. Stan na 2. katu ima tri spavaće sobe, kuhinju sa blagavaonom, dnevnim boravkom, kupaonu, wc, izbu i loggiu od 14m2, te mu pripada i krovna terasa od 100 m2 površine na kojoj će biti provedena struja i voda. Pripada im jedeno parkirno mjesto. Mirna lokacija. Planiran završetak je proljeće, ljeto 20201.godine. Više informacija na upit.

208,800

 • ZADAR
 • 116 m2
1 2 3 4 5 6 7 8